Connect with us
Poșta Română a emis un comunicat în care anunță că sunt posibile întârzieri. Din cauza vremii pot fi întârzieri până pe 22 ianuarie

Economic

Poșta Română anunță posibile întârzieri din cauza condițiilor meteo

Poșta Română anunță că este posibil să fie înregistrate întârzieri la trimiterile poștale. Situația ar putea fi valabilă până pe 22 ianuarie.

Într-un comunicat, motivele invocate de reprezentanții Poștei Române sunt condițiile meteo.

„(…) întrucât vremea nefavorabilă impune restricții de trafic, atât pe teritoriul țării, cât și în ceea ce privește cursele de transport aerian internaționale, fluxul de import, cât și cel de export va fi afectat. Având în vedere aceste aspecte, este posibil să apară întârzieri în ceea ce privește timpii de circulație în traficul poștal. Estimăm că această situație se va manifesta până în jurul datei de 22 ianuarie 2017.

Poșta Română își cere scuze tuturor clienților și partenerilor și îi asigură că operatorul național de servicii poștale își va respecta toate obligațiile impuse prin lege și asumate în relația cu clienții și va gestiona cât mai eficient posibil situația cauzată de vremea nefavorabilă”, precizează CNPR.

Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de ninsori și vânt. Acesta este valabil de la ora 13:00 până diseară, ora 23:00.

În intervalul menţionat va mai ninge în cea mai mare parte a Moldovei, local în Muntenia, zona Carpaţilor de Curbură, iar spre seară şi la începutul nopţii şi în sudul Dobrogei.

În Dobrogea, estul Munteniei, sudul şi centrul Moldovei vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze de 50…60 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

Unele intensificări ale vântului vor fi şi în Oltenia şi restul Munteniei, spulberând trecător zăpada.


Știri pe aceeași temă

UPDATE: Zboruri întârziate și anulate pe Aeroportul Henri Coandă

Mersul trenurilor 11 ianuarie. 80 de trenuri ANULATE

Drumuri închise 11 ianuarie. Situația drumurilor actualizată

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top