Anuntul de ultima ora facut de marile magazine si hypermarket-uri din Romania: Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry etc

Huff
15.03.2020
Anuntul de ultima ora facut de marile magazine si hypermarket-uri din Romania: Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry etc

Decretarea starii de urgenta in Romania incepand de luni, i-a determinat pe multi oameni sa iasa din case si sa mearga la cumparaturi.

Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania a fost infiintata in anul 2003 si grupeaza urmatoarele 19 companii din retailul alimentar si nealimentar din Romania: Artima, Auchan, Brico Depot, Carrefour, Columbus, Cora, Decathlon, Dedeman, Flanco, Hornbach, Ikea, Lidl, Kaufland, Mega Image, Metro Cash & Carry, Mobexpert, Penny Market, Profi, Selgros. AMRCR este membra a Confederatiei Patronale „Concordia” si a organizatiei „EuroCommerce”.

Redam, mai jos, comunicatul de presa al AMRCR:

Stim ca multi dintre voi sunt preocupati in legatura cu efectele raspandirii Coronavirusului (Covid-19).
Va intelegem si va impartasim ingrijorarile si va anuntam ca facem tot ce putem pentru ca voi si familiile voastre sa aveti alimentele si produsele esentiale de care aveti nevoie.

Cele mai importante obiective pentru noi sunt de a ne proteja angajatii, clientii si de a asigura disponibilitatea produselor.

Lucram indeaproape cu autoritatile, furnizorii si partenerii nostri logistici pentru a asigura furnizarea de bunuri in magazine si pentru a aproviziona depozitele logistice cu produsele a caror cerere este ridicata.

Multumim tuturor colegilor din magazine si lanturi de aprovizionare care lucreaza zi si noapte pentru ca produsele de care este nevoie sa fie disponibile.

Efortul lor sustinut si extraordinar ne da tuturor incredere ca vom depasi aceasta situatie.

Dar avem nevoie si de ajutorul vostru. Va rugam sa fiti cumpatati si chibzuiti la ce si cat cumparati.

Intelegem framantarile voastre, dar a cumpara mai mult decat ai nevoie poate insemna uneori sa ii lasi pe ceilalti fara produsele de care si ei au nevoie.

Exista cantitati si stocuri pentru toti, daca suntem solidari si ne gandim si la nevoile tuturor.

Doar impreuna vom avea grija de cei dragi noua si de cei care sunt in varsta sau vulnerabili. Facem tot ce putem pentru a face fata acestei provocari.

Va asiguram ca prioritatea noastra, a tuturor, este sa fim cu totii in siguranta si sa va oferim produsele necesare.

Comentarii
 • D-nul Cristian spune:

  ras si panarama asta am ajuns multumim guvernului – opc-lui ca ne faceti viata frumoasa din orice punct de vedere

 • Pavel cristina spune:

  Asaa egimaigigste am auzit eu cu urechile mele cum directorul a lntrebat receptionista de la receptie daca a schimbat pretulrile ls rafturi e clar ce se lntampla au bagat panica.,(lnaintarea) ca sa poata baga scumpirea imense preturi lti vine sa dai cu ei de pamant nu alta

 • D-nul Cristian spune:

  uite asa a inceput cel de al 3 razboi MONDIAL …. sa ne tinem bine…..

 • grig munte spune:

  opc ul dsp ul primaria generala care iau lefuri grase din impozitele noastre sa ne apere interesele sa iasa din birouri si sa ia masuri caci in toate farmaciile din Bucuresti nu se gaseste spirt sanitar sau alti dezinfectanti de 2 saptamani iar preturile produsele alimentare au luato razna sa ia masuri Nu vrem sa credem ca chiar nu va pasa macar de familiile voastre ,care v crescut si educat fara de care nu accedati in functii inalte

 • Denis spune:

  Eu nu prea inteleg cum de este marfa suficientă daca pe raft nu sunt produse de baza,mălai,faina,paste etc.sau se așteaptă o scumpire ca asa se profita la noi in general de astfel de situații?

 • Stanioana spune:

  Ce sa mai comentez este de neînțeles

 • Stanioana spune:

  Da și la noi se poate face speculații însemnează momente grele și mai ales când vine o criză

 • Zah Ioan spune:

  Aiurea. 99% din români nu citesc acest mesaj și chiar dacă îl citesc nu-l iau în serios. Se dovedește prin realitate.

 • Fodor Aurelia spune:

  In Spania sunt pusi angajati la produsele de larg consum, care lasa numai rationalizat sa se puna in cosul de cumparaturi! Cum puteti afirma, ca aveti destula marfa, cand rafturile sunt goale de mult?!

 • D-nul Cristian spune:

  da foarte bine la dvs …dar ce facem cand nu gasim la dvs anumite produse … le gasim in magazinele din cartier la SUPRA PRET …SPIRT 05 DE LA 12 LEI … DETTOL – IGIENOL DE LA 25 LEI ..VI SE PARE NORMAL CE SE INTAMPLA …DECI CINE ARE BANIII RASBATE CINE NU..NU , O.P.C. STA NU FACE NIMIC SA FACEM RECLAMATIEEE IN 45 DE ZILE NE RASPUNDE MANCARE CAT MAI SCUMPA SI LA ALTE PRODUSE PRETURILE AU EXPLODAT …CE FACEMMMMM VA INTREB EU PE DVS ????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *