Connect with us

Economic

Auchan România interzice vorbitul la telefon în magazin UPDATE

UPDATE, ora 12:19, 14 aprilie 2020 – Deși în magazinul Auchan Titan s-a auzit în difuzoare anunțul care recomanda să nu fie folosit telefonul mobil, reprezentații magazinului susțin că Auchan a luat această măsură și că nu se interzice acest lucru în magazin

Știrea inițială

Auchan România interzice clienților săi ca în aceasta perioadă să folosească dispozitivele mobile. Măsura a fost luată pentru a limita timpul petrecut în magazin și contactul cu alte persoane.

Restricții noi la Auchan

Pe lângă restricția privitoare la telefoanele mobile, Auchan a anunțat clienții că nu vinde produse în cantitate mare. De asemenea anunțurile în magazin mai prevad și o distanțare de 2 metri între clienți.

Pentru persoanele vârstinice Auchan are pe toată durat aprogramului deschisă casa 65 care este adresată exclusiv seriniorilor.

Tot odata nu este permisă întrarea în magazin a mai mult de 50 de persoane.

Magazinul  are și un program noi de funcționare de la ora 08:00 la ora 21:00.

Hypermaketul am amplsat covorare desinfectate la intrarea în magazin, dar si dispenserele care ajută la desinfectate mâinilor.

Metro nu permite accesul în magazin decât după măsurarea temperaturii

Metro România nu permite accesul în magazinele sale fară ca un angajat să ia temperatura și fară ca acesta sa se desinfecteze. De aemenea atât Auchan cât și Metro insista pe plata cu cardul pentru a nu fi mânuite bancnotele.

Măsuri similare au fost luate și de Mega Image, Kaufland și Carrefour.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. CEZAR65

    2020-04-15T12:29:45+03:00 at 12:29

    Cel care pleaca la cumparaturi este reprezentantul familiei ,nu poate sa stie totul despre produse si este obligat sa vorbeasca cu cineva din familie …..Pretul produsului este cel mai important lucru ,iar ofertele nu se gasesc decat in magazin la raft ! …..Comunicarea este necesara si obligatorie !…..La AUCHAN ca si la alte supermagazine exista o problema de baza :lipsa casierilor si mai ales neincrederea clientilor in noile metode de plata ,card si case automate !!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top