Connect with us
Banca Românească suspendă temporar plata ratelor și oferă acces gratuit la internet banking

Economic

Banca Românească suspendă temporar plata ratelor și oferă acces gratuit la internet banking

Banca Românească este a treia bancă din România care a tranmis că suspendă plata ratelor pentru o perioada și oferă acces gratuit clienților la servicile de mobile Banking și Internet Banking.

„Clienţii persoane fizice de la Banca Românească pot beneficia de suspendarea temporară, de până la două luni, a plăţii ratelor datorate.

Astfel, pentru credite ipotecare, consum cu ipotecă sau nevoi personale, pe baza solicitărilor clienţilor făcute prin call center la numărul de telefon 021 304 81 00, sau pe site-ul băncii, www.banca-romaneasca.ro în secţiunea Asistenţă Clienţi/Solicitări (https://www.banca-romaneasca.ro/despre-noi/contact/solicitari/reclamatia-ta.html), plata ratelor poate fi amânată pentru una sau două luni.

Acest lucru înseamnă că ratele nu vor deveni scadente în perioada solicitată”, se spune în comunicatul băncii.

CEC Bank suspenda plata ratelor ipotecare

O măsură similarăa fost luată și de CEC Bank are suspendă pentru o perioadă plata ratelor ipotecare. Banca Tranislvania prelungeste perioada de grație la cardurile de credit.

Nu toți românii beneficiază de scutirea ratelor, cel mai bine este să vă adresați unităților bancare sau să sunați în call center.

Citește și: Curs valutar 16 martie 2020, cel mai mare curs euro din istorie

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Economic

To Top