Connect with us
EXCLUSIV: Banca Transilvania închide serviciul BT24, clienții vor fi migrați către NEOBT noul internet banking

Economic

EXCLUSIV: Banca Transilvania închide serviciul BT24, clienții vor fi migrați către NEOBT noul internet banking

Banca Transilvania închide celebrul serviciu de internet banking BT24 cu ajutorul căruia clienții băncii puteau face operațiuni online. Un nou serviciu de internet banking îi va lua locul „vehciului” BT24, care se va numi în viitor NEOBT, un serviciu pe care banca îl promovează de ceva vreme. HUFF a aflat detalii în exclusivitate despre migrarea către noul serviciu.

Adio BT24, Banca Transilvania renunță la celebrul serviciu de internet banking

Banca Transilvania trece printr-o etapa de modernizare a servciilor oferite clienților săi, dar și a aplicațiilor folosite de angajații băncii. Un reprezentat BT a declarat în exclusivitate pentru HUFF.ro că banca a început de ceva vreme să migreze clienții către noi softuri informatice mai performante și mai ușor de folosit pentru angajații companiei.

Angajatul ne-a explicat ca intern procedurile vor fi mai ușoare cu noile sisteme și prin asta se urmărește reducerea timpului de așpteptare și procesare al informațiilor pe care angajații băncii Transilvania le aveau de introdus în sistem.

De asemenea celebrul serviciu de internet banking BT24, atât în varianta desktop cât și aplicația mobilă BT24 vor fi închise. Clienții bănci nu vor rămâne fară acces la internet banking, dar vor fi migrați către noua platformă numită „NEOBT”.

Ce este NEOBT?

Neobt inlocuieste BT24, serviciul oferit de Banca Transilvania de internet banking va fi inchis

Neobt inlocuieste BT24, serviciul oferit de Banca Transilvania de internet banking va fi inchis

NEOBT este noul serviciu de internet banking oferit de Banca Transilvania clienților săi care personalizează și aduce noi servicii clienților față de vechiul BT24. Acesta va fi mai flexibil și va permite clienților să facă prin intermediul aplicației aproape toate operațiunile ce pot fi realizate la ghișeu.

Pe lângă clasicul serviciu BT24, NeoBT te ajută să înțelegi mai bine ce ai făcut cu banii din conturile tale. Poți personaliza tranzacțiile pentru  vedea de exemplu câți bani plătești pentru facturile de utilități, cât se duc pe cheltuieli ce țin de casă sau distracție.

NEOBT inlocuieste BT24, celebrul serviciu de internet banking de la Banca Transilvania

NEOBT inlocuieste BT24, celebrul serviciu de internet banking de la Banca Transilvania

Aplicația își pune la dispoziție widgetul Neoradar care te ajută să gestionezi mai ușor resursele tale financiare de pe toate cardurile și conturile pe care le ai deschise la Banca Transilvania.

De asemenea reprezentații băncii sspun că NeoBT este mult mai sigur și mult mai ușor de folosit. Contactați de HUFF.ro reprzentații băncii nu au spus când vor închide BT24, dar au precizat că este un proces de migrare care va dura o perioadă și se va face „pas cu pas” pentru ca fiecare utilizator să facă tranziția către noul serviciu. Până atunci BT24 și NeoBT vor funcționa în paralel.

Banca Transilvania în plin proces de modernizare, dar mai puțin atentă la clienți

Banca Transilvania se află de o perioadă bună în care cumpără diverse bănci, ultima bancă care a fuzionat cu BT a fost Banc Post și mai sunt pe rol și alte tranzacții. Astfel, compania bancară de la Cluj a ajuns să fie prima bancă din România, depășind clasicii de la BRD, BCR sau CEC Bank.

O parte din clienții BT sunt de părerer că de când a devenit gigantă banca nu mai este la fel de aproape de client ca altă dată și că de multe ori se confruntă cu răspunsuri negative la solicitări banale sau este nevoie de mai multe drumuri spre bancă pentru a rezolva problemele curente.

Transilvania scade dobânzile la creditele de nevoi personale

Transilvania a anunțat o parte din clienții pe email lansarea campaniei „Oferte happy doar pentru tine. Nu le pierde!”.

Transilvania are promotii la dobanzile creditelor de consum, nevoi personale

Transilvania are promotii la dobanzile creditelor de consum, nevoi personale

Iată mesajul băncii cu privire la scăderea cu aproape 2 puncte procentuale a dobânzilor la creditele de nevoi personale și de consum.

„Orice casa devine ‘acasa’ cu ofertele Happy .Nu-i asa ca uneori te gandesti ca poate ai putea sa schimbi canapeua din living sau de ce nu, mobila din bucatarie? Ei bine, pentru toate planurile tale pentru redecorare si nu numai, venim cu super oferte.

Am scazut dobanda fixa la creditul de nevoi personale de la 9.5% la 7.49%. Am scazut dobanda variabila la creditul imo-ipo – pentru super schimbari de casa – la 5.06%

Iti oferim 100 de puncte STAR la emiterea unui card STAR Forte sau STAR Gold” se arată în mesajul BT transmis clienților săi pe email.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top