Black Friday 2020. Ce reduceri ne așteaptă anul acesta

30.10.2020
Black Friday 2020. Ce reduceri ne așteaptă anul acesta

Black Friday 2020 este unul dintre cele mai așteptate evenimente de shopping ale anului. Unele magazine deja au început deja reducerile pentru ca toți clienții să se poată bucura de ele, însă cea mai așteptată este ziua de 14 noiembrie. Află ce reduceri ne așteaptă în 2020 și cum trebuie să procedăm pentru a beneficia de ele, având în vedere aglomerația din online.

Black Friday 2020. Unde vor fi cele mai mari reduceri

Black Friday 2020 este cea mai așteptată zi din acest an! Vinerea Neagră a început deja la unele magazine care vor să se asigure că toți clienții doritori pot beneficia de reducerile pe care le-au pregătit. Începând de joi, 29 octombrie, promoţiile de Black Friday sunt valabile în toate magazinele Altex şi Media Galaxy din ţară.

Retailerul Altex a decis să extindă perioada de promoții până la 5 săptămâni, având în vedere situația din România provocată de pandemia de coronavirus. Având în vedere că desfășurarea cumpărăturilor poate fi intârziată de procesele de verificare a temperaturii, respectarea distanțării sociale, compania a decis să ofere mai mult timp la dispoziție iubitorilor de gaming, celor care doresc un nou televizor sau să treacă la o nouă generație de telefoane. Astfel, pe doritori îi așteaptă reduceri de până la 50%.

și PC Garage a început prima rundă de reduceri tot azi. Compania dorește să ofere timp în plus celor care vor să facă noi achiziții. Aceștia au reduceri atât la categoria Casă și Grădină, precum și laptop-uri, telefoane reduse, dar și articole de îngrijire personală.

Articolul continua dupa publicitate

Mulți retaileri încă se pregătesc de marele eveniment. eMag a anunțat că Black Friday se va desfășura la data de 13 noiembrie și anunță surprize mari pentru toți fanii acestei zile importante. Având în vedere că profitul din cumpărăturile online a crescut considerabil în ultimele luni, când oamenii au preferat să comande de acasă pentru a evita cozile din magazine și, astfel, au diminuat riscul de îmbolnăvire, pretențiile clienților sunt cu atât mai mari în acest an atipic. În plus, mulți dintre cei care în trecut optau pentru cumpărăturile direct din magazin, se vor muta în online în ziua cea mare a reducerilor, ceea ce va reprezenta cu adevărat un avantaj pentru companii.