Care sunt magazinele care organizează Black Friday pe 13 noiembrie, la fel ca eMag

28.10.2020
Care sunt magazinele care organizează Black Friday pe 13 noiembrie, la fel ca eMag

Black Friday, cunoscut și sub numele de Vinerea Neagră, este una dintre cele mai așteptate zile pentru iubitorii de cumpărături. Atunci au loc cele mai mari reduceri, pe care românii le așteaptă cu nerăbdare tot anul. De Black Friday poți alege cadoul perfect de Crăciun, acesta dând startul cumpărăturile pentru marea sărbătoare a iernii. Află sunt magazinele care organizează Black Friday pe 13 noiembrie, la fel ca eMag și ce surprize te așteaptă.

Black Friday- 13 noiembrie

Black Friday s-a desfășurat pentru prima dată în anii  ’60, desemnând ziua care marchează începutul sezonului de cumpărături de iarnă. Cei de la eMag au fost cei care au adus conceptul acesta în România, în anul 2011. Mai apoi, zeci de magazine au preluat acest concept.

Vinerea Neagră se desfășoară cel mai mult în mediul online, ceea ce reprezintă și o alternativă mai ușoară pentru cei care vor să profite de cele mai bune prețuri din an, mai ales în contextul epidemiologic în care ne aflam acum. Cele mai căutate produse sunt televizoarele, telefoanele mobile și electrocasnicele.

eMag a fost primul comerciant care a făcut anunțul referitor la Black Friday 2020. Vinerea Neagră va avea loc la data de 13 noiembrie, iar compania anunță multe surprize pentru clienți. Nu a fost publicată încă lista cu principalele produse care vor avea un preț bun, însă eMag a surprins anual.

Anual, românii se îngrămădesc să profite de cele mai bune prețuri ale produselor pe care le-au urmărit tot anul. Black Friday începe încă de dimineață, însă nu a fost anunțată ora exactă. Pentru a fi sigur că produsul tău nu se va vinde înainte de a-l cumpăra, pune-l în secțiunea de favorit, alege plata cu cardul și introdu în cont toate detaliile. Urmărește din timp prețul produselor și vezi dacă merită să faci achiziția respectivă.

Colaboratori eMag sunt și Fashion Days, care va avea cele mai multe reduceri tot la data de 13 noiembrie, precum și PC Garage.

Fashion Days pregătește reduceri de până la 90% pentru iubitorii de modă, pentru cei care preferă brandurile de lux și  pentru cei care vor să-și decoreze casa cu cele mai cool ornamente.

PC Garage vine cu prețuri bune pentru televizoare, telefoane, tablete, produse audio și video.

Alte magazine care organizează Black Friday în aceeași perioadă sunt:

Articolul continua dupa publicitate
    • Iconicul- 13-15 noiembrie (ceasuri, accesorii și încălțăminte)
    • Vegis- 12-14 noiembrie (cosmetice, alimente, produse bio, apicole, suplimente și remedii)