Connect with us
Câștigătorul Loto 6/49 a fost jefuit, câți bani i-au luat hoții din cele 11 milioane de euro

Economic

Câștigătorul Loto 6/49 a fost jefuit, câți bani i-au luat hoții din cele 11 milioane de euro

Câștigătorul Loto 6 din 49 a fost jefuit zilele trecute, după ce acesta a devenit dintr-un simplu om de afaceri în milionar. În 2009 a câștigat peste 11 milioane de euro și acesta s-a apucat să dezvolte o afacere în domeniul hotelier. Hoțul a fost chiar unul din apropiații săi.

Înainte să devină milionar la Loto 6/49 bărbatul era pompier, ulterior a cumpărat un teren în localitatea 2 mai și s-a apucat să construiască căsuțe duplex. Nu s-a oprit aici iar milionarul Loteriei Române, a mai decis să construiască și o pensiune.

După ce a încasat premiul de la rezultatelte loto 6 din 49, bărbatul din galați și-a cumpărat o casă de lux și câteva mașini pe gustul său.

Necazul a venit de curând când un vecin l-a jefuit și a plecat cu o sumă importantă de bani. Dornic de o vacanță milionarul gălățean a plecat într-o vacanță și i-a lăsat unui vecin suma de 5500 de lei pentru achiziția de materiale.

În loc să cumpere materiale, acesta s-a dus la birtul din sat  si a cheltuit toti banii.

”Nu am încredere în nimeni, doar în mine”

Iulian Constandachi a recunoscut că mega-câştigul de la loto i-a schimbat viaţa, dar susţine că nici înainte nu o ducea rău. Gălățeanul a găsit cheia succesului în viaţă: nu are încredere în nimeni, nici măcar în prieteni sau femei. În ceea ce îl privește pe vecinul care l-a jefuit, Iulian Constandachi a vrut să fie omenos.

„Eu am dus-o bine şi înainte să câştig la Loto, banii nu m-au schimbat în nici un fel, poate doar de atunci am mai mare grijă la oamenii care stau pe lângă mine. Prietenii mei sunt cei mai mari duşmani, de fapt eu nu am prieteni adevăraţi, ci doar amici. Nu am încredere în nimeni, doar în mine. Nici măcar în femei, nu am încercat să cuceresc pe nimeni cu banii mei şi nici nu am dat vreodată impresia că aş face asta. Nu vreau să vorbesc despre viaţa personală, nu îmi place să îmi fac viaţa publică, ca toate acele persoane care apar pe la TV şi nu au ce face, însă eu am activităţi şi proiecte de dus la sfârşit’’, ne-a mărturisit bărbatul.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top