Connect with us
Ce salariu are Mihaela Rădulescu la Pro TV, câștigă în 3 luni cât un român simplu în 17 ani

Economic

Ce salariu are Mihaela Rădulescu la Pro TV, câștigă în 3 luni cât un român simplu în 17 ani

Mihaela Rădulescu este una din cele mai iubite prezentatoare TV din România cu o vagă experiență în televiziune. După ce a fost în juriul la Românii au talent, Mihaela Rădulescu a preluat postul de prezentator al emisiunii Ferma. Cu nou format, emisiunea Ferma Vedetelor, a devenit Ferma și s-a transformat într-un adevărat reality show.

Rădulescu este o vedetă de top în România, fiind considerată una dintre cele mai bune și de prima clasă, alături de Teo Trandafir,Dan Negru sau Andreea Marin.

Salariu uriaș – Mihaela Rădulescu câștigă în trei luni cât un român simplu în 17 ani

Publicatia dcbusiness.ro a aflat ce salariu are Mihaela Rădulescu la Pro TV. Conform DC Business prezentatoarea Ferma 2019 încasează pentru un sezon suma de 100.000 de euro plus bonusuri de performanță.

Iar audiențele emisiunii arată că aceasta a depășit așteptările Pro TV, emisiunea clasându-se în fiecare seară pe primul loc în preferințele telespectatorilor, conform paginademedia.ro.

Salariile vedetelor din primă clasă

Presa a tot dezvălui sumele pe care vedetele le câștigă. Este important de mentionat că o vedetă de prima clasă câștigă cel puțin 10.000 de euro pe lună. Aparent sumele pentru noi, oamenii obișinuiți sunt mari, dar acestea generează pentru televiziuni un profit mare din publicitate și de aici și sumele acestea.

Andreea Esca ar câștiga undeva la 40.000 de euro lunar. Suma este justificată este emblema Pro TV și cea mai de încredere prezentatoare de știri din România.

10.000 de euro cel puțin primește și Cabral pentru emisiunea „Ce spun Românii” sau Mircea Badea pentru emisiunea „În gura presei”.

Dan Negru este o altă vedetă „scumpă” vedeta Antena 1 de peste 23 de ani, realizatorul TV este foarte bine plătit, dar acesta neagă sumele vehiculate în presă.

Salarii mari și pentru oamenii de presă și analiștii politici

Chiar dacă nu sunt la fel de populari ca vedetele de mai sus, oamenii de presă sau analiștii care apar des la televiziunile de știri și comentează subiectele zilei sunt la fel de bine plătiți.

Ion Cristoiu ar încasa doar de la Mediafax suma de 25000 de euro pentru emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, Cristian Tudor Popescu este plătit per apariție și acesta nu întră în direct pentru mai puțin de 5000 de lei.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. SANDRA

    2019-04-07T14:41:23+03:00 at 14:41

    La ce ,,geniu,, este, ,,merita,, ! Ce-a descoperit? Ce beneficii aduce umanitatii? Orz stricat pe gaste. Ma intreb ce s-ar intampla daca toata ,,prostimea,, ar disparea si-ar ramane doar catastrofele-astea pe Pamant.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top