Connect with us
Cine este noul Director (CEO) Tarom - Mădălina Mezei lucreză de 22 de ani în companie

Economic

Cine este noul Director (CEO) Tarom – Mădălina Mezei lucreză de 22 de ani în companie

TAROM are de ieri, un nou director general – CEO – care a fost ales din interiorul companiei și vine cu o experiență de 22 de ani în aviație. Cei 22 de ani de carieră și i-a petrecut chiar în Tarom, unde s-a angajat în 1997 ca Economist Relatii Publice și Publicitate, post pe care a stat aproape 4 ani. CV complet în galeria foto.

Cine este Mădălina Mezei, noul director TAROM

Mădălina Mezei a fost apoi avansată prin concurs pe funcția de coordonator al stației de operare din Bruxelles, post pe care l-a ocupat timp de 5 ani. Noul director Tarom, Mădălina Mezei și-a continuat ascensiunea în anul 2006, ocupând poziția de Manager de ruta pe zona America si Orient, până în anu 2007.

Ulterior actualul director Tarom a ocupat funcțiile Agent Ticketing si Vanzari și din anul 2009 a fost Reprezentant TAROM in Belgia, iar de ieri a fost numită în funcția de Director General.

Este pentru prima dată, după foarte mult timp, când în fruntea companiei Tarom s-a numit un angajat cu experiență în aviație pe un post definitiv, nu interimar.

Mesajul primit de la Mădălina Mezei de angajații TAROM

La instalarea pe scanului de CEO, Mădălina Mezei le-a trimis un mesaj tuturor angajaților:

Dragi colegi,
Aduc astăzi în atenţia dumneavoastră faptul că dupa o activitate de peste 21 de ani, desfăşurată  în cadrul companiei,  preiau cu mândrie, dar mai ales responsabiltate manşa TAROM.
Vă mărturisesc că entuziasmul şi orgoliul profesional mă determina să îmi canalizez eforturile şi întreaga energie în vederea eficientizării Companiei TAROM, respectiv în poziţionarea acesteia  în locul pe care şi l-a câştigat în aproape 65 de ani de operare comercială.
De asemenea, cred cu tărie în potenţialul profesional al fiecarui angajat TAROM, alături de care am fost mereu însoţită pe parcursul carierei mele.
Mă interesează întotdeauna rezultatul. Îmi doresc să ne îmbunătăţim constant modul de lucru, să ne îmbunătăţim noi, să creştem nivelul, să fim o echipă şi să demonstrăm că se poate. Ştiu că nu va fi uşor, dar ştiu că dacă ne dorim, vom găsi întodeauna soluţia şi vom reuşi.
În onoarea foştilor si actualilor salariaţi, sunt aici să vă sustin,  imi doresc să vă redau încrederea, şi împreună cu dvs mă angajez să imping TAROM către performantă.
Doar împreună vom putea  schimba TAROM.
Cu  incredere in viitor,
Madalina MEZEI
CEO!

Mai multe detalii despre Mădălina Mezei – CEO TAROM găsiți în CV-ul acesteia, informații oferite de AIR24.ro.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top