Credite de 60.000 de lei fără dobândă pentru români! Care este condiția obligatorie, vezi dacă te încadrezi

16.10.2018
Credite de 60.000 de lei fără dobândă pentru români! Care este condiția obligatorie, vezi dacă te încadrezi

Vești uriașe pentru români. Începând de pe 15 octombrie 2018, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii va acorda garanţii pentru creditele acordate de băncile participante în cadrul Programului Investeşte în Tine, în calitate de mandatar al Ministerului Finanţelor Publice.

Beneficiarii programului Investeşte în Tine sunt persoanele fizice cu cetăţenie română, cu domiciliul în România, tineri între 16 şi 26 de ani dacă sunt în sistemul de învăţământ sau urmează cursuri de specializare autorizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, dar şi persoane între 26 şi 55 de ani dacă sunt în sistemul de învăţământ sau urmează cursuri de reconversie profesională.

Valoarea creditului pentru tinerii între 16 şi 26 de ani poate fi de până la 40.000 de lei cu posibilitatea de a fi suplimentat cu încă 20.000 de lei dacă beneficiarul este angajat sau se angajează în perioada derulării programului. Banii pot fi rambursați în maximum 10 ani.

Pentru persoanele între 26 şi 55 de ani valoarea creditului poate fi de până la 35.000 de lei, cu posibilitatea suplimentării acestuia cu încă 20.000 de lei dacă beneficiarul este angajat sau se angajează în perioada derulării programului.

Garanţia oferită de FNGCIMM în numele şi contul statului este de 80 % din valoarea creditului, exceptând dobânzile, comisioanele şi spezele bancare, precum şi orice alte costuri generate de participarea la Program adiacente creditului. Pentru anul 2018, plafonul total al garanţiilor care pot fi emise este de 600 de milioane de lei.

Alexandru Petrescu, Director General al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a declarat : „Programul Investeşte în Tine îşi propune încurajarea incluziunii socio-profesionale a tinerilor, completând instrumentele prin care statul sprijină direct cetăţenii în demersurile lor de îmbunătăţire a calităţii vietii personale.

Programul se adresează unui segment extins de populaţie, persoanelor cu vârste între 16 şi 55 de ani, şi oferă oportunitatea accesului la credit în condiţii foarte avantajoase pentru atingerea unei game largi de obiective personale – pentru începerea sau continuarea parcursului educaţional, sau pentru lucrări de construcţie şi renovare a locuinţei.

Experienţa Fondului de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri în derularea programelor guvernamentale, alături de proiectele de digitalizare şi optimizare a proceselor implementate în acest an, ne determină să privim cu optimism şi entuziasm acest nou program guvernamental. Am demarat procesul de semnare a convenţiilor de garantare cu băncile interesate de participarea la Program, aşteptăm primele solicitări de garanţii pentru creditele acordate”.

Sumele obţinute prin accesarea creditelor pot fi utilizate pentru decontarea cheltuielilor eligibile dintre care amintim cheltuielile pentru educaţie, cum ar fi plata cursurilor de specializare/calificare/pregătire profesională, taxele pentru studii aprofundate (master, doctorat, MBA etc.) la unităţi de învăţământ din România, plăţi pentru achiziţionarea cărţilor, rechizitelor, revistelor de specialitate, taxele de participare la manifestări ştiinţifice şi concursuri din România, costurile de transport pentru participarea la manifestări ştiinţifice din România sau din străinătate.

Sunt eligibile şi cheltuielile de achiziţionare de calculatoare, laptop-uri, imprimante, softuri, plata chiriilor, a utilităţilor, locurile de cazare în cămine şcolare sau studenţeşti.

De asemenea, sunt eligibile plăţi precum taxe la grădiniţă, creşă sau şcoală privată din România, abonamente culturale la cinema, teatru, operă, bibliotecă, muzee, costurile publicării cărţilor sau al studiilor de specialitate, cheltuielile cu instrumente şi echipamente pentru prestaţiile culturale.

Tot prin Programul Investeşte în Tine pot fi acoperite cheltuieli pentru sănătate, cum ar fi costul medicamentelor, analizelor medicale, serviciilor dentare sau intervenţiilor chirurgicale care nu sunt acoperite de Fondul Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate sau de programele naţionale de sănătate publică. O altă parte a cheltuielilor eligibile prin program o constituie cheltuielile cu echipamentele sportive de uz personal şi abonamentele la activităţi sportive (fitness, înot etc.).

De asemenea, creditul Investeşte în Tine poate fi utilizat şi pentru a finanţa o parte din construcţia sau achiziţia unei locuinţe şi pentru modernizarea sau renovarea locuinţei.

Începând de astăzi, 15 octombrie 2018, programul este operaţional prin intermediul CEC Bank, urmând ca şi alte bănci să îşi anunţe participarea la Program.

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o instituţie financiară nebancară, cu capital de risc, înfiinţată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanţări, prin acordarea de garanţii pentru instrumentele de finanţare contractate de la bănci comerciale sau din alte surse.

FNGCIMM instrumentează programe guvernamentale destinate relansării economice, dezvoltării mediului de afaceri, precum şi creării şi susţinerii de locuri de muncă, funcţionând ca o societate comercială pe acţiuni, cu acţionar unic statul român, sub supravegherea prudenţială a Băncii Naţionale a României.

Garanţia FNGCIMM SA – IFN este de maxim 80% din valoarea împrumutului, fără a depăşi suma de 2,5 milioane euro/beneficiar şi se emite la solicitarea instituţiilor finanţatoare partenere, pentru finanţări aprobate, pe baza analizei documentelor prezentate de către finanţator.

FNGCIMM SA – IFN colaborează cu 30 instituţii financiare în baza unor convenţii de lucru. Garanţia FNGCIMM SA – IFN este cea mai lichidă garanţie, plătibilă în maxim 90 zile de la solicitarea de plată a finanţatorului, însoţită de documentaţia completă, faţă de minim 2 ani, durata medie de executare a unei ipoteci.

FNGCIMM SA – IFN asigură o acoperire teritorială naţională, răspunzând solicitărilor întreprinzătorilor prin toate cele 3 sucursale, 4 reprezentanţe şi 3 filiale.

În baza apartenenţei sale la AECM (Asociaţia Europeană a Instituţiilor de Garantare – asociaţie ce reuneşte 47 de fonduri de garantare mutuale, private şi publice, bănci de dezvoltare şi fonduri de contragarantare din 23 de state membre ale UE, precum şi din Turcia, Serbia, Bosnia şi Herzegovina, Federaţia Rusă şi Kosovo), FNGCIMM funcţionează după reguli şi principii europene.

Comentarii
 • MARIELA GONZALEZ spune:

  OFERTA DE IMPRUMUT
  Căutați un împrumut autentic? vă aflați la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! oferă toate tipurile de împrumuturi de orice valoare companiilor și persoanelor fizice la o rată scăzută și la prețuri accesibile de 3%. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Sunteți interesat să mă contactați prin e-mail acum la;

 • Maria Alexander spune:

  Numele spunea MARIA ALEXANDER. Sunteți invitat la MARIA ALEXANDER împrumut COMPANY, un loc în care și are posibilitatea de a schimba definiția de a fi indivizi bogați cu ajutorul personalului competent prin intermediul unui personal determinat și având surse bune de venit în care meniul sau grupul de persoane este tabu unde sunteți financiar echipat pentru a depăși deficiențele financiare pe care le-am petrecut, așa că am venit aici să vă spun că nu toți debitorii online sunt fraudulosi sau fraudulosi, deoarece principala prioritate a companiei MARIA ALEXANDER împrumut COMPANY este furnizarea de bani în ochii tuturor clienților astfel încât să poată să-și îndeplinească nevoile financiare în fiecare zi, așa că nu mă lăsa să las fondurile necesare pentru:

  ✓ Spitalul Num
  ✓ Casa de personalizare
  ✓ Dezvoltarea afacerilor
  ✓ Finanțare inițială pentru extinderea agriculturii
  ✓ anturajul de aur
  ✓ Dezvoltarea de proiecte cu cerințe financiare mai ridicate Toate acestea și multe altele

 • Julia Simon spune:

  O zi buna,
  Înțeleg că sunteți foarte interesat în obținerea unui împrumut de urgență pe internet,
  GLOBAL FINANCE LIMITED sunt un grup de companii care oferă împrumuturi persoanelor fizice din întreaga lume cu dobândă la prețuri accesibile și vreau să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED va face ceea ce nici o altă companie nu poate face pentru dvs.

  Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați că este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, vă asigur aici 100% că GLOBAL FINANCE LIMITED sunt o companie de încredere care în prezent instituie o schemă în formă de împrumut de achiziție pentru a ajuta diverse persoane, precum și organizații care au intenții de renovare, datorii?

  Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă plăti datoria sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă îmbunătăți afacerea? Ați fost refuzat de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de credit ipotecar? Doamna Augusta Ibramhim, CEO al GLOBAL FINANCE LIMITED, o femeie de afaceri internațională și creditor care a oferit împrumuturi. De asemenea, doresc să știți că GLOBAL FINANCE LIMITED nu a fost implicată niciodată în nicio activitate de fraudă.

  Numele meu este Julia Simon, am fost victima unei fraude în mâinile creditorilor falși. Am pierdut aproximativ 45.000 de dolari pentru că aveam nevoie de un capital mare de 180.000 de dolari. Aproape că am murit, nu aveam unde să merg. Afacerea mea a fost distrusă și în acest proces mi-am pierdut fiul. Nu am putut să stau așa ceva din nou.

  În decembrie 2018, prietenul meu mi-a prezentat o mamă bună, doamna Augusta Ibramhim, care în cele din urmă mi-a ajutat să obțin un împrumut într-o companie de împrumut în care lucrează. Bună mama Augusta Ibramhim,

  Vreau să profit de această ocazie să-i mulțumesc doamnei Augusta Ibramhim și poate Dumnezeu să continue să-l binecuvânteze pe doamna Augusta Ibramhim, când am contactat-o pe doamna Augusta Ibramhim, am fost atât de fericit că am primit împrumutul cu succes în contul meu, Taxa de înscriere a împrumutului meu)

  așa că am decis să împărtășesc mărturia mea pentru a ajuta pe alții de aici în Malaysia pentru a obține împrumutul lor, puteți să-l contactați pe doamna Augusta Ibramhim, prin EMAIL: —-
  De asemenea, doresc să folosesc această ocazie pentru a sfătui toate Malaysias că există mulți escroci acolo, deci dacă aveți nevoie de un împrumut și doriți să obțineți un împrumut rapid, înregistrați-vă doar prin doamna Augusta Ibramhim,

  și o puteți contacta prin e-mail: —-
  De asemenea, puteți să mă contactați prin e-mailul meu: (—-). dacă aveți vreo îndoială. vă rog, ea este singura persoană de încredere și de încredere.

 • LUTA ROXANA spune:

  Bună,
  Numele meu este Luta Roxana din Bistrita, vreau sa folosesc acest mediu pentru a sfatui pe toata lumea sa fie atenta la cum sa obtina un imprumut pe internet, atat de multi creditori aici sunt toti escrocii si sunt doar acolo ca sa te eschiveze de toti banii tai. Am solicitat un împrumut de 25.000 de euro de la o femeie din Singapore și am pierdut în jur de 1300 de euro la început, fără a lua împrumuturi, mi-au cerut din nou un alt cost, am plătit aproape 3000 de euro și totuși nu am primit împrumutul.

  Slava lui Dumnezeu, am întâlnit un prieten care tocmai a solicitat un împrumut și a primit un împrumut fără nici un stres, ma încurajat să mă aplice. Am solicitat un împrumut de la doamna Ivana Pedro și am primit împrumut de 25.000 de euro pentru care am solicitat, la început am crezut că este o glumă și o înșelătorie, dar am primit un împrumut pentru mai puțin de 24 de ore și la o rată a dobânzii de 2% fără colateral. Sunt foarte fericit să fiu salvat de sărăcie.

  așa că voi sfătui pe toți cei care au nevoie de împrumut pentru a contacta
  Dna Ivana Pedro, prin e-mail: (—–)

  De asemenea, puteți să mă contactați pentru informații suplimentare prin e-mail: (—-)

 • HELEN WILSON spune:

  Salut,
  Căutați un împrumut autentic? aveți datorii și aveți nevoie de bani pentru a vă plăti facturile, aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a începe o afacere nouă sau pentru a vă îmbunătăți afacerea? aveți nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? aveți un proiect neterminat la îndemână din cauza finanțării necorespunzătoare? Aveți un scor redus de creditare și sunteți greu să obțineți servicii de capital de la bănci locale și alte instituții financiare? Aveți nevoie de împrumut de investiții pentru a investi în anumite zone ale specializare, sunteți la locul potrivit pentru soluțiile de împrumut de aici! Oferim tot felul de credite de orice fel companiilor și persoanelor fizice, la un nivel scăzut și la prețuri accesibile 2% rata dobânzii. Capitalul nostru și procesul de creditare este sigur, autentic și 100% garantat și garantat. Vă interesează, contactați-mă prin e-mail; (***)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *