Connect with us
Decizie colosală făcută de Digi | RCS-RDS. Ce au stabilit privind prețul la Internet

Economic

Decizie colosală făcută de Digi | RCS-RDS. Ce au stabilit privind prețul la Internet

Chiar în timpul pandemiei de coronavirus, cei de la Digi | RCS-RDS au făcut o nouă ofertă pentru consumatori. Aceasta vizează serviciile de Internet, atât de folositoare în vremea izolării, când trebuie să stăm în case și să ne facem de lucru. Internetul este cel mai bun prieten al nostru pentru că nu ne lasă să ne plictisim deloc.

Digi | RCS-RDS, o nouă ofertă de Internet

În ultimele zile, cei de la compania Digi | RCS-RDS au formulat o nouă ofertă la serviciile de Internet. Aceasta este prietenoasă cu buzunarul consumatorului și îi oferă beneficii mai multe pentru un preț mai mic. Astfel, viteza de navigare a rămas aceeași, dar costul a scăzut cu 50%.

Operatorul a modificat oferta pentru abonamentul Fiberlink 1000, cel mai bun abonament de la Digi | RCS-RDS. Acesta are cele mai mari viteze de Internet, ceea ce înseamnă că este cel preferat de mulți dintre români, mai ales în timpul pandemiei.

Ce oferte are Digi | RCS-RDS la seriviciile de Internet

Conform furnizorului serviciilor de Internet, orice abonament ai alege, viteza de navigare este una bună, așa că oferte sunt pentru toate buzunarele. De asemenea, în ceea ce privește Internetul fix, compania declară că are viteze foarte bune și pentru acesta, scrie playtech.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top