Connect with us
eMAG a dat startul reducerilor de primăvară! Reduceri nemaipomenite

Economic

eMAG a dat startul reducerilor de primăvară! Reduceri nemaipomenite

eMAG cel mai mare magazin online din România, a lansat campania de reduceri de primvără care durează 7 zile și aduce discounturi de peste 60% la unele produse. De la aspiratoare, expresoare, masini de spălat, televizoare sau mașini de cusut, reducerile variază, iar stocurile se epuizează rapid.

Campania eMAG de reduceri de primăvară

Un produs care ne-a sărit în ochi și util pentru orice casă este un expresor de cafea, Espressor super-automat Philips EP5361/10 Seria 5000, 15 bar, 1.8 L, Sistem AquaClean, Tehnologie CoffeeSwitch, Carafa de lapte integrata, 5 setari intensitate, Optiune cafea macinata, 5 bauturi, Alb. Produsul poate fi comandat de aici și are un discount de 49%.

Mașini de spălat la reducere pe eMAG

Mașinile de splălat automate cu cele mai noi tehnologii sunt reduse pe eMAG.ro, cu discounturi ce variază de la 20% la 50%. Noile tehnologii permit o capacitate mai mare de spălare de până la 12kg de haine, excepționale pentru famiile mari sau includ tehnfectarea hainelor cu ioni de argint.

Masini spalat la reducere pe emag

Masini spalat la reducere pe eMag

Campania întreagă de reduceri este aici.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top