Connect with us
IMM Invest proiectul lui Florin Cîțu un mare eșesc: Dragoș Stanca: Dăcă nu sunteți cuminți vine ANAF-ul peste voi

Economic

IMM Invest proiectul lui Florin Cîțu un mare eșec. Dragoș Stanca: Dacă nu sunteți cuminți vine ANAF-ul peste voi

Proitectul IMM Invest pare a fi blestemat încă de la naștere. La scurt timp dupa ce site-ul www.imminvest.ro a fost lansat, a fost „atacat” și a devenit nefuncțional zile bune. Florin Cîțu, Ministrul de Finanțe, anunța cu surle și trâmbițe că platforma va reveni și va fi un real succes. După ce s-au rezolvat problemele tehnice mai bine de 96000 de companii s-au înscris în speranța aprobării creditelor garantate de stat.

„Succesul” se traduce în 12 proiecte aprobate

După ce Florin Cîți și-a pus numele pe site ca și cum proiectul e făcut din banii lui, o altă afirmație făcută în parlament i-a enervat pe români. Ministrul de Finanțe a spus că a pus „el banii la loc” în „găurile” lăsate de PSD. Ca și cum și-ar fi deschis personal portofelul și la casieria trezorăriei s-a dus să pună leu cu leu să fie bani la buget pentru proiectele alocate.

Dragoș Stanca: Fiți cuminți că vine ANAF-ul peste voi

Dragoș Stanca este unul din ce mai importanți antreprenori din mediul online, acesta deține o rețea de site-uri, dar și o regie de vânzări Think Digital. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Stanca și-a exprimat părerea sa personală, despre proiectul IMM Invest, iar postarea lui a generat reacții la nivel înalt.

Ce a scris Dragoș Stanca?

„#Mindblowing: după ce s-a semnat (la propriu) în nume personal pe site-ul IMM Invest, ca și cum e un program făcut din banii lui, azi ministrul Florin Cîţu -> supărat fiind se pare pe cifrele ridicole (12 companii aprobate pentru credit din 96.000 solicitari), cifre raportate ieri nu de mine ci de compania de stat responsabilă cu implementarea programului (FNGCIMM) -> recidivează și ne explică acum, via Facebook, citez:
“EU am pus bani la rectificare ca să PLĂTESC” – vorbind despre dezastrul StartUp Nation [cu asta punctual sunt 100% de acord: a fost un program electoral ridicol al PSD].
Dar, altfel: ați reținut, dragi antreprenori cu taxele plătite la zi? EL! Domnul Cîțu, personal, în mărinimia pune, plătește, face, “ia în considerare mărirea plafonului” și VĂ DĂ!
Nu uitați să ziceți, frumos, “săru’ mâna șefu’!” la final, da? Că, dacă nu sunteți cuminți, poate vine ANAF-u peste voi…
~~~
În altă ordine de idei, rog politicieni care au fost la butoane în ultimii 30 de ani (gen dl Victor Ponta) și care au făcut tot fix-pix pentru antreprenorii si companiile corecte (nu pt. alea abonate la contractele cu Statul) să se abțină din a-mi mai distribui postările de genul.
Nu sunt în măsură să critice nimic din ce face un alt Guvern ori politician aflat la Putere acum (mai ales având în vedere situația excepțională în care se află planeta, nu doar România).
Mai puțină politică și PR (personal și de partid din bani publici, please), și mai multă acțiune coerentă și profesionalism.
Asta cerem noi, fraierii, cetățeni contribuabili corecți.
Și nu, nu o să vă mulțumim la final: că voi sunteți în slujba noastră, nu invers! O să vă mulțumim (sau nu) prin vot, la următoarele alegeri. All clear?
#UPDATE: S-a decis – domnul Cîțu zice că sunt “trompeta PSD”. Print-screen in comentarii. Brusc, ziua mea a devenit mult mai veselă: inițial mă revoltasem (credeam că merită…), acum mi se pare doar amuzant. #AtâtSLiniuțăAPutut”

Stanca poreclit de Cîțu ca „trompeta PSD-ului”

Reacția lui Florin Cîțu la postarea făcută de Dragoș Stanca, a fost una „clasică” și l-a numit pe șeful Think Digital „trompeta PSD-ului”.

Comentariile au curs la postare și părerile au fost împărțite, dar ce este clar că programul IMM Invest care se presupunea ca va facilita relația companiilor cu băncile prin credite garantate cu 90% este deocamdată un eșec total.

Doar 12 companii au primit aprobarea și banii prin acest program, care se anunța ca revoluția care relansa economia.

Dragoș Stanca este și președintele BRAT, Biroul Român de Audit Transmedia, care este intrumentul oficial de măsurarea a traficului de internet în România și adună la loc toate publicațiile care se respectă.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top