Connect with us
LOTO 6/49 câștigătorul care a ghicit rezultatele și-a ridicat astăzi premiul

Economic

LOTO 6/49 câștigătorul care a ghicit rezultatele și-a ridicat astăzi premiul

Loteria Română anunță că marele câștigător LOTO 6/49 a fost astăzi la sediul Loteriei pentru a-și ridica premiul de 1.7 milioane de euro. Rezultatele câștigătoare au fost extrase pe 1 martie 2020, iar Piteșteanul a ghicit toate cele 6 numere.

„Un jucator din Pitesti este castigatorul marelui premiu in valoare de peste 1,7 milioane euro la tragerea Loto 6/49

 “Sa fiti optimisti, jucati, altfel n-o sa castigati! Am crezut intotdeauna ca voi castiga. Acum mi s-a schimbat toata viata.” – este mesajul pe care castigatorul premiului de categoria I il transmite jucatorilor

Loto 6/49 rezultatul câștigător

Loto 6/49 rezultatul câștigător. Câștigătorul și-a ridicat premiul astăzi

In cursul zilei de astazi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 01.03.2020, in valoare de 8.199.947,52lei(peste 1,7 milioane euro).

Jucatorul norocos este din Pitesti, are in jur de 50 de ani, este familist convins si se considera un mare microbist. Dupa cum ne-a declarat, joaca de peste 30 de ani la loto iar numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificatie, acestea fiind alese la intamplare. Joaca, de fiecare data, numai la tragerile loto de duminica si, de-a lungul anilor, a castigat doar premii mici, de categoria a IV-a.”, se arată în comunicatul emis de Loteria Română, pe site-ul LOTO.ro.

Câștigătorul nu a dorit să-și dezvăluie indentitatea, dar a declarat că va continua să joace la Loto 6/49.

Report la Joker de 1.4 milioane euro, rezultatele se extrag pe 12 martie

La Joker, la categoria I, este in joc un report in valoare de aproximativ 6,75 milioane lei (peste 1,4 milioane de euro), iar la Noroc Plus, la aceeasi categorie, este in joc un report de peste 244.700 de lei (peste 50.800 de euro).

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Economic

To Top