Connect with us
Mall-urile, Ikea, Kika din România sunt închise de astăzi, legea a intrat în vigoare

Economic

Mall-urile, Ikea, din România sunt închise de astăzi, legea a intrat în vigoare

Ordonanța militară emisă de Ministrul de interne, Marcel Velea, a intrat în vigoare la ora 22:00 și asta presupune și închiderea tututror centrelor comerciale de tip mall sau magazin non-alimentar. În mall-urile în care exista hypermarketuri și farmacii, acestea pot rămâne deschise. De asemenea magazine precum , Mobexpert sau Ikea sunt închise de astăzi.

ACTUALIZARE, ora 16:50 – Kika precizează că magazinele sale sunt deschise, doar că au programul modificat, în urma unei comunicări remise HUFF.ro de reprezentații magazinului.

Clienții care doresc totuși să comande mobilă o pot face în magazinele online ale furnizorilor preferați. Aproape toate magazinele din mall-uri au și optiunea de a comanda de pe internet produsele preferate.

Mall-uri închise, cum comanzi de la H&M, Zara, Bershka, Pull and Bear, Nike sau Adidas.

Din 23 martie 2020 toate mall-urile din România și centrele comerciale sunt închise potrivit ordonanței militare numarul 2 din 21 martie 2020. Totuși dacă vrei, poți face cumpărături online pe siteurile magazinelor, aproape toate magazinele din mall livrează produse și în România, chiar dacă au sediul în străinătate și la o anumită valoare comanda este gratuită. Unele magazine au depozite locale aici și livrează din România produsele.

Poți comanda în continuare de la Bershka, Pull and Bear sau Zara

Magazinele Berska, Zara sau Pull and Bear din toate mall-urile din România, printre cele mai preferate de români au opțiunea de a comanda online de pe site produsele, iar acestea vor fi livrate prin curier. Consultă site-urile magazinelor Berksha, Pull And Bear, și Zara.

Adidas și Nike magazine online cu livrare în România

Adidas și Nike au de asemenea magazine online care livrează produsele și în România, iar în plus, poți personaliza produsele tale pe site-uri prin culori sau imprimeuri. Menționăm că livrarea produselor Nike sau Adidas personalizate durează mai mult și costă pe măsură.

Comandă online haine de la H&M

H&M este un al magazin iubit de români care are și magazin online cu livrare în România. Gășiți toate produsele preferate pe hm.com.

Toate magazinele de haine au și magazin online

Chiar dacă nu te poți plimba prin mall să cumperi hainele, încălțămintea preferată sau alte produse pe care ți le dorești amintim câteva branduri cu magazine online. Tommy Hilfiger, Levis, Louis Vuitton, Deichmann, Intersport sau alte magazine sunt toate digitalizate și le poți găși usor adresa pe Google.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Virgil

    2020-03-23T11:37:05+02:00 at 11:37

    Ce amuzanti sunteti 😂😂
    Kika Militari e deschisa datorita faptului ca sefi trebuie sa isi plateasca salarile si ei stau acasa :))))
    Au inchis tonomatele sa nu fie probleme.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top