Connect with us
Mesaj urgent pentru toți clienții Banca Transilvania. Toți trebuie să fie atenți

Economic

Mesaj urgent pentru toți clienții Banca Transilvania. Toți trebuie să fie atenți

Banca Transilvania a transmis un mesaj clienților săi printr-o notificare electronică pe email. Toți clienții băncii trebuie să fie atenți de astăzi.

Sperăm că ai trecut cu bine peste această perioadă – știm, a fost greu din toate punctele de vedere și încă ne adaptăm.

Programul unităților revine la normal – excepție fac unitățile din centrele comerciale unde se va stabili în continuare, în funcție de programul acestora. Păstrăm în continuare pauza de la ora 13.00, de maxim 30 de minute – dezinfectăm suprafețele și echipamentele pentru siguranța tuturor.
Dacă trebuie să ajungi într-o unitate BT, te rugăm să iei în calcul că aceasta poate fi mai aglomerată – în special din cauza măsurilor de siguranță suplimentare și a faptului că mulți dintre clienții care au amânat operațiuni în ultimele luni merg acum la bancă.

E bine să ai în vedere și canalele alternative:

Banca Transilvania Depunerile de cash (LEI, EUR, USD) la bancomatele multifuncționale

Banca Transilvania BT Pay: sold, plăți și transferuri. Aplicația se poate descărca și activa gratuit de acasă.

Banca Transilvania BT24 Internet & Mobile Banking: plata facturilor, transfer de bani și altele (dacă ai deja Internet Banking, îți poți activa și varianta mobile simplu, direct din aplicație).

Banca Transilvania Chatbotul Livia de la BT, pe Facebook Messenger: sold, IBAN, rate, dobânzi și comisioane și altele.

Banca Transilvania Chatbotul pentru antreprenori Raul de la BT, pe Facebook Messenger & WhatApp: IBAN, sume de plată pentru cardul de credit și altele.

Banca Transilvania BT Visual Help: blocarea cardurilor, modificarea limitelor de tranzacționare și altele.

Oricum, vrem să știi sigur că suntem aici pentru tine.

Altfel, probabil știi deja, poți să verifici online, în Google, intervalele de timp în care o locație (de exemplu o agenție BT) este aglomerată. Trebuie doar să cauți în Google numele agenției și primul rezultat este pagina agenției BT în Google Places – aici poți vedea informații despre adresă, orar de funcționare, dar și intervalele orare în care este mai degrabă aglomerată. Sigur – nimic nu e garantat, dar poate fi o informație utilă.

Mesaj urgent pentru toți clienții Banca Transilvania. Toți trebuie să fie atenți

Mesaj urgent pentru toți clienții Banca Transilvania. Toți trebuie să fie atenți

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top