Connect with us
Ministrul Muncii ne oferă informații noi despre pensii: ce se va întâmpla cu pensiile în septembrie

Economic

Ministrul Muncii ne oferă informații noi despre pensii: ce se va întâmpla cu pensiile în septembrie

Violeta Alexandru, ministrul Muncii vine sâmbătă cu noi informații despre pensii. Aceasta a declarat că nu are niciun motiv să îngrijoreze pensionarii în acest moment. Iată care a fost declarația sa completă în rândurile de mai jos.

Ministrul Muncii ne oferă informații noi despre pensii: ce se va întâmpla cu pensiile în septembrie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru a vorbit la România TV sâmbătă despre legătura dintre bugetul actual și a adus vești noi despre pensiile care ar trebui majorate în septembrie.

Astfel, ministrul Muncii a declarat că așteaptă o evaluare din partea persoanelor de la Finanțe, dar în prezent nu ar dori să îngrijoreze pensionarii. Violeta Alexandru a declarat:

“Aştept evaluarea pe care ministrul Finanţelor o va face asupra încasărilor la Buget. Dacă situaţia este corespunzătoare cu ceea ce dorim să fie, nu am niciun motiv să îngrijorez pensionarii şi să promovez un alt discurs.

Rolul meu este să aplic legea şi să susţin prioritizarea cheltuielilor în buget de aşa manieră încât să respectăm legea cum este ea.”

Violeta Alexandru a declarat că nu există probleme privind banii destinați pensiilor, cel puțin în prezent. Deși ar putea apărea schimbări în viitor, aceasta nu ar dori să sperie pensionarii de acum. A mai adăugat:

„În loc să fac declaraţii publice, mi-am concentrat atenţia pe dreptul oamenilor şi pe a face tot ce e omeneşte posibil să punem legea în vigoare.

Cu siguranţă pensiile cresc! Banii sunt prinşi în buget, dar dacă apar schimbări oamenii trebuie să ştie de ce, să li se explice.”

Așadar, din declarația Violetei Alexandru, pensionarii ar trebui să înțeleagă că banii pentru mărirea punctului cu 40% sunt alocați acestui scop. Dacă se va întâmpla ceva și acești bani vor fi destinați altui scop, pensionarii vor fi informați în mod clar și din timp.

Ce părere aveți despre declarația ministrului Muncii?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top