Connect with us
#Aca2ă susținem mediul privat, dar venim, în primul rând, în întâmpinarea locuitorilor din sectorul 2 prin această măsură. După două luni și jumătate de restricții, vom avea un spațiu suplimentar pentru recreere și petrecere a timpului liber”

Economic

Primăria sectorului 2 face un anunț esențial pentru restaurante: au voie să facă terase pe trotuare

Primăria sectorului 2 a făcut un anunț care îi vizează pe antreprenorii din domeniul HoReCa și de fapt le dă o veste nesperat de bună. Vor avea voie să facă terase pe trotuar pentru a putea crea spații suplimentare de recreere și de petrecere a timpului liber.

Primăria sectorului 2 face un anunț esențial pentru restaurante: au voie să facă terase pe trotuare

Consiliul Local al Sectorului 2 din capitală a decis să modifice și să completeze condițiile legate de modalitatea de funcționare a teraselor. Acești membri au avut o ședintă în cadrul căreia au decis să ia măsuri de relaxare care să ajute domeniul HoReCa.

Pentru reducerea efectelor negative ale pandemiei cu coronavirus asupra industriei HoReCa prin inițierea unui proiect nou. Datorită acestui proiect terasele din sectorul 2 se vor putea extinde și pe trotuarul aferent localului fără să afecteze pietonii.

Doar în București există 31.000 de angajați în localuri și societăți de catering care riscă să rămână fără locul de muncă actual. Lor li se adaugă angajații din hoteluri și personalul adiacent. Mai mult, odată ce se deschid restaurantele, terasele vor deveni spații mai sigure pentru toată lumea. Acest lucru este foarte important în această criză sanitară.

Acest proiect dorește să ajute industria HoReCa, cea mai afectată de pandemie. Comunicatul de presă menționează:

„#Aca2ă susținem mediul privat, dar venim, în primul rând, în întâmpinarea locuitorilor din sectorul 2 prin această măsură. După două luni și jumătate de restricții, vom avea un spațiu suplimentar pentru recreere și petrecere a timpului liber”.

Românii au motive de bucurie pentru că în data de 1 iunie vor putea să iasă la o terasă cu prietenii respectând regulile de distanțare. Chiar dacă nu am scăpat complet de pandemie, lucrurile merg spre mai bine în fiecare zi și asta nu poate fi decât îmbucurător.

Ce părere aveți despre această măsură luată de primăria sectorului 2?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top