Connect with us
Probleme la sistemul de plăţi de la Banca ING! Ce au descoperit clienții când au retras bani

Economic

Probleme la sistemul de plăţi de la Banca ING! Ce au descoperit clienții când au retras bani sau au făcut tranzacții

Plăţile electronice făcute în cadrul platformelor ING s-au dublat, începând cu ziua de vineri şi până luni, potrivit unor raportări ale clienţilor, scrie ZF.

Astfel, dacă un utilizator a plătit 100 de lei vineri, tranzacţia a fost înregistrată de două ori şi i s-au extras 200 de lei din cont.

Potrivit unui mesaj al ING de pe reţelele de socializare, ”singura problema existenta in prezent este cea legata de tranzactiile dublate. Restul serviciilor ING functioneaza fara probleme.”

Citește și: Banca Transilvania a preluat oficial Bancpost! Ce se va întâmpla cu conturile clienților

anca Transilvania a devenit proprietarul pachetului majoritar de acțiuni (99,15%), deținut de Eurobank Group la Bancopost. De asemenea, a preluat și acțiunile deținute la ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN.

„Achiziţia Bancpost este un moment foarte important în povestea Băncii Transilvania şi un pas înainte în strategia noastră de consolidare a poziţiei pe piaţă. Urmează un plan ambiţios de integrare în Grupul BT, bazat pe sinergiile Banca Transilvania – Bancpost.

Suntem pregătiţi să ne adaptăm noii dimensiuni pe care banca o va avea, iar angajamentul ferm al BT rămâne susţinerea antreprenorilor şi economiei româneşti”, a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al BT, Horia Ciorcilă.

Banca Transilvania precizează că l-a mandatat pe Leontin Toderici, director general adjunct – Chief Operations Officer, să coordoneze integrarea în Grupul BT, integrare care se va realiza prin implicarea echipelor ambelor bănci – BT şi Bancpost, potrivit stirileprotv.

Ce se întâmplă cu conturile clienților

Conturile clienţilor Bancpost rămân la Bancpost până la finalizarea integrării Bancpost, ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN în Grupul Financiar BT.

Banca Transilvania este a doua bancă din România. BT are peste 2,2 milioane de clienţi, circa 7.000 de angajaţi şi aproape 500 de sedii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top