Connect with us
Program bănci de Crăciun. Orarul de funcționare pentru 24, 25 și 26 decembrie

Economic

Program bănci de Crăciun. Orarul de funcționare pentru 24, 25 și 26 decembrie

Mai sunt doar două zile până la Crăciun și deja punem la punct ultimele detalii. Pentru a fi siguri că nu ne lipsește nimic, pe lângă programul magazinelor este bine să știm și cum funcționează băncile în următoarea perioadă. Astfel, vezi când poți să rezolvi ultimele aspecte de ordin economic înainte de Crăciun.

Program de Crăciun la bancă

În Ajun de Crăciun, unele bănci vor avea program redus, iar altele vor avea program normal. Cert este că vom putea rezolva treburile în prima parte a zilei.

În zilele de Crăciun, majoritatea unităților sunt închise, la fel și în cea de-a doua zi de Crăciun. În ceea ce privește băncile, pe data de 25 decembrie, toate vor fi închise pentru public, iar angajații vor sta alături de familie și vor sărbători așa cum se cuvine. Deși nu toate băncile au anunțat programul, zilele de Crăciun sunt stabilite prin lege ca fiind zile libere obligatorii.

Băncile vor fi închise și în cea de-a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie.

De exemplu, Banca Transilvania a anunțat că va avea următorul program în preajma sărbătorilor:

24 Decembrie – Toate unitățile vor fi deschise până la ora 16:00, cu program ceva mai scurt decât de obicei.

25 Decembrie – Sunt închise toate unitățile Băncii Transilvania.

26 – 27 Decembrie – Între 12:00 și 17:00 sunt deschise doar unitățile din centrele comerciale.

28 – 30 Decembrie – Program normal în toate unitățile Băncii Transilvania (BT).

Toți clienții băncilor trebuie să știe că angajații de la call-center vor fi non-stop pe poziții, chiar și de sărbători, iar serviciul de home banking va fi disponibil 24 de ore din 24 și în perioada sărbătorilor pentru toate băncile din țara noastră.

Transferurile între clienții acelorași bănci vor fi efectuate imediat, în timp ce acelea care au loc între clienți diferiți vor fi vizibile în prima zi lucrătoare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Economic

To Top