Program BĂNCI de RUSALII 2020 – 8 iunie. Transilvania, BRD, CEC, ING, BCR și altele

08.06.2020
Program BĂNCI de RUSALII 2020 – 8 iunie. Transilvania, BRD,  CEC, ING, BCR și altele

Program bănci de Rusalii 2020. Principalele unități bancare nu vor avea program cu publicul în zilele de 7 și 8 iunie, prima, respectiv a doua zi de Rusalii, cele două zile fiind declarate sărbătoare legală nelucrătoare.

Astfel, BRD, BCR, Banca Transilvania, ING Bank, Alpha Bank, Raiffeisen, CEC Bank și altele nu vor avea deschis de Duminica Rusaliilor și în a doua zi de Rusalii. Excepție vor face acele unități bancare din incinta mall-urilor și centrelor comerciale. Orarul lor va fi în funcție de programul centrului respectiv.

Program Banca Transilvania Rusalii 2020

In 8 iunie, cu ocazia Rusaliilor, cu ocazia Zilei Copilului, unitatile BT din Romania vor fi inchise. Exceptie fac unitatile BT din centrele comerciale din Romania care vor avea program intre 12.00 – 19.00 sau in functie de programul centrului respectiv.

In aceste unitati pot fi realizate anumite operatiuni, si anume:

Casa de schimb

Operatiuni la Automatele de plati, la ATM, la Recycler
Depuneri de numerar pe baza de foi de varsamant
Actualizari de date ale clientilor in enrollment
Activitati de vanzare produse catre clienti

Alternativele pe care clientii BT le au la dispozitie sunt:

BT24 Internet Banking si Mobile Banking
BT24 Facturi
Bancomate, BT Express Plus (bancomatul multifunctional), POS-uri
Aplicatia BT Pay pentru cumparaturi si transfer de bani cu telefonul.

Unitatile BT din Italia vor avea program normal luni, insa operatiunile vor fi limitate (doar consultanta), iar vineri, 1 iunie, vor fi inchise.

Program BRD Rusalii 2020

Luni, 8 iunie, numai agențiile BRD din mall-uri vor lucra cu clienții, programul acestora fiind stabilit prin adaptarea programului standard la cel al centrelor comerciale.

Pe 8 iunie , echipa Centrului de Contact al BRD va avea program de lucru cu publicul în intervalul orar 09:00 – 17:00. În afara acestui interval, prin Centrul de Contact vor fi disponibile următoarele servicii:

Opțiunile automate de consultare sold / operațiuni și serviciile de urgență dedicate posesorilor de carduri.

Program Raiffeisen Bank Rusalii 2020

Agenţiile Raiffeisen Bank din toată ţara vor fi închise în zilele de 7 şi 8 iunie, de Rusalii, cu excepţia unităţilor deschise în supermarket-uri, mall-uri şi reţeaua Selgros, care vor avea un program special, a anunţat marţi banca.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 8 iunie, între orele 22,00 – 12,00, vor avea loc lucrări de mentenanţă a sistemelor informatice Raiffeisen Bank, următoarele operaţiuni fiind indisponibile: aplicaţiile de online banking, Raiffeisen Online şi Smart Mobile.

Depunerile de numerar la bancomatele multifuncţionale (MFM) ori la casierii, consultarea sistemelor băncii de către angajaţii din Call Center ori din agenţii, pentru a oferi informatii referitoare la conturile clienţilor.

Program BCR Rusalii 2020

Nici unitățile BCR nu vor fi deschise în lunea de după Rusalii și nici în Duminica Rusaliilor, excepție făcând unitățile din mall-uri.

Totodată, ca urmare a unor lucrări de mentenanță programate pentru îmbunătățirea sistemului informatic, te informăm că în noaptea dintre 7 spre 8 iunie (duminică spre luni), intre orele 22:30 – 06:00, va fi indisponibilă rețeaua de ATM, POS, MFM, precum și tranzacțiile cu cardurile BCR la ATM/POS BCR/non BCR si e-commerce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *