Connect with us
Programul mall-urilor din București de Crăciun. La ce oră se închid pe 24, 25 și 26 decembrie

Economic

Programul mall-urilor din București de Crăciun. La ce oră se închid pe 24, 25 și 26 decembrie

Așa cum, printre alte unități comerciale, supermarketurile, hipermarketurile sau băncile au un program special de sărbători, la fel se întâmplă și cu mall-urile din Capitală. Majoritatea mall-urilor din București vor fi închise, iar toate au anunțat că vor avea un program special cu ocazia sărbătorilor de iarnă. HUFF vă prezintă programul principalelor centre comerciale din București.

Program mall-uri București

Mall-urile din București au și ele un program special cu ocazia Crăciunului.

Spre exemplu, Plaza România nu va fi deschis în ziua de Crăciun, ceea ce înseamnă că atât zona de shopping, cât și cinematograful și zona de food court vor fi închise pe data de 25 decembrie.

În ajun, mall-ul va fi deschis între orele 10:00 și 18:00, iar din 26 decembrie va avea program normal.

Program de Crăciun la Băneasa Shopping City

Absolut toate magazinele, cinematograful sau cafenelele vor fi închise la Băneasa Shopping City pe 25 decembrie.

În data de 24 decembrie, mall-ul va fi deschis între 10:00 și 19:00, iar în intervalul 26-30 decembrie, programul va fi: 10:00-21:00.

Program București Mall de sărbători

Joi 24 decembrie – magazine, restaurante, cafenele 10:00 – 18:00

Vineri 25 decembrie – închis

Din data de 26 decembrie, până înainte de revelion, programul mall-ului va fi unul normal.

Și Mega Mall va fi închis în ziua de Crăciun, iar singurul care va funcționa este cinematograful, deschis între orele 14.00 și 23.15. Având în vedere restricțiile din România, pasionații de film nu vor putea sta până la terminarea programului. După cum se observă în poză, în Ajun va avea un program special, iar lucrurile vor reveni la normal din 27 decembrie, când toate magazinele vor avea program normal.

Atât Park Lake, cât și Mall Veranda rămân închise de Crăciun, însă cliențiipot merge la cumpărături chiar și în Ajun, deoarece cele două mall-uri vor fi deschise, însă vor avea un program special, pentru a le permite angajaților să ajungă mai devreme acasă, să se pregătească de marea sărbătoare.

Program Afi Palace Cotroceni

24 decembrie: deschis între 10:00 – 20:00

25 decembrie: închis

26-30 decembrie: 10:00-21:00

În mall-uri, oamenii trebuie să fie atenți la respectarea măsurilor de prevenire a infectării cu noul virus, mai ales în această perioadă în care toate centrele comerciale sunt aglomerate. Prefectul municipiului Bucureşti a dispus intensificarea controalelor în magazine în aceste zile și au fost stabilite și mai multe măsuri. Astfel, s-a renunțat la utilizarea coșurilor și pot fi folosite acum doar cărucioarele, care sunt mai ușor de dezinfectat, dar care ajută și la păstrarea distanțării sociale la cozile interminabile de la casele de marcat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Economic

To Top