Connect with us
RCS & RDS, anunț de ultimă oră pentru clienți. Cum poți beneficia de abonament gratuit la HBO

Economic

RCS & RDS, anunț de ultimă oră pentru clienți. Cum poți beneficia de abonament gratuit la HBO

RCS & RDS, anunț de ultimă oră pentru clienți. Cum poți beneficia de abonament gratuit la HBOa făcut un anunț important pentru clienții din toată țara. Așa cum obișnuiește, RCS & RDS a mai pregătit o surpriză pentru toți cei care beneficiază de serviciile companiei. Astfel, a fost reintrodusă o veche ofertă, care s-a bucurat mare succes, prin care absolut toți clienții, indiferent de abonamentul pe care îl dețin, au acces gratuit la HBO și/sau MAXPAK timp de o lună.

RCS&RDS, anunț de ultimă oră pentru clienți. Cum poți beneficia de abonament gratuit la HBO

RCS & RDS, anunț de ultimă oră pentru clienți. Cum poți beneficia de abonament gratuit la HBOa făcut marele anunț în cursul zilei de azi, 3 septembrie. Orice client, indiferent de ce serviciu are de la compania românească, poate beneficia gratuit, timp de o lună, de acces la HBO și MAXPAK, unde pot urmări cele mai noi și interesante seriale.

Pentru a activa această ofertă, este nevoie de o simplă activare a unui serviciu de streaming video la cerere. Niciun alt operator din țara noastră nu are o promoție similară cu cea a RCS & RDS. Compania românească a mai avut valabilă această promoție în trecut, însă pentru o perioadă limitată de timp. Cei care vor să profite acum, o pot face până la data de 13 septembrie, accesând site-ul oficial .

Dacă după expirarea lunii gratuite dorești să te bucuri de serviciile MAXPAK și HBO în continuare, o poți face cu doar 15 sau 13 lei pe lună.

„Cu aplicația mobilă Digi Online și pe digionline.ro vezi peste 75 de canale TV oriunde ai fi în România, inclusiv Digi Sport, Eurosport, Digi24 sau HBO. Dacă selectezi și activarea extraopțiunii TV MAXPAK sau HBO până pe 13 septembrie, ai și un bonus: primești MAXPAK sau HBO inclus o lună în abonamentul tău TV. Dacă vrei să-l păstrezi mai apoi, te costă doar 15 respectiv 13 Lei/lună.”, scrie Digi pe site-ul său oficial.

RCS & RDS este un operator de servicii de telecomunicații din România. Acesta a fost înființat în urmă cu mai bine de 20 de ani, respectiv în anul 1994. Compania Romanian Cable System a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România. Primii pași s-au concretizat prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top