Connect with us
Veste excelentă de la Guvern. Se dau banii. Anunțul făcut de Eugen Teodorovici

Economic

Anunț de ULTIMĂ ORĂ! 500 de lei de la stat! Cum poți intra în posesia acestor bani

Guvernul României a anunțat că pregăteşte un nou ajutor social pe care să îl ofere persoanelor defavorizate din ţară. Este vorba de un ajutor de 500 lei în bonuri de masă pentru anumite familii. Iată cine poate primi această sumă.

Mai mulţi politicieni au depus un act normativ prin care se prevede ca pensionarii şi familiile cu copii ce au un venit mai mic de 1.200 de lei pe lună să primească lunar bonuri pentru alimente, bonuri în valoare de 500 de lei.

Legea spune că acest ajutor poate fi acordat şi persoanelor care nu au niciun fel de venit, dar cu condiţia de a efectua muncă în folosul comunităţii.

Citește și: Se recalculează pensiile. Ce trebuie să știe românii

„Statul este obligat prin Constituţie să asigure traiul zilnic al cetăţenilor săi, dar din păcate la noi nu se prea întâmplă acest lucru. Mulţi români nu au ce să mănânce, întrucât veniturile lor sunt extrem de mici. Trebuie să intervenim cumva pentru ca toţi oamenii să poată mânca cât de cât bine în ţara asta.

Daca legea la care lucrăm va fi votată, atunci, fiecare român va putea să se hrănească, nu la standarde înalte, dar măcar normal dar va trebui să facă şi ceva pentru acei bani tot pentru comunitatea care îi ajută şi îi susţine.”, a declarat unul dintre politicienii care au lucrat la acest act normativ.

Citește și: Ce se va întâmpla cu pensiile românilor. Ministrul Muncii dezvăluie cum va funcționa Legea Pensiilor

„Un voucher de 500 de lei lunar pentru alimente acelor români care nu își permit nu este un efort bugetar pentru România”, a declarat pentru libertatea.ro unul dintre politicienii care a initiat acest act normativ.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top