Connect with us
Curs valutar, vineri, 22 martie 2019

Economic

Tânăr din Vâlcea găseşte un buletin pe jos, vede că persoana din poză seamănă cu el şi începe să ia credite în neştire

Un tânăr de 35 de ani din Vâlcea a găsit un buletin pe jos şi după ce a văzut că persoana din fotografie seamănă cu el, singurul lucru la care a putut să se gândească a fost cum să facă bani.

El s-a dus la mai multe instiuţii nebancare, care acordau credite doar cu buletinul şi a început să scoată bani cu buletinul găsit.

A făcut peste 60.000 de lei cu un buletin găsit pe jos

Un bărbat de 35 de ani din Râmnicu Vâlcea a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore după ce a avut ideea de a lua mai multe credite folosindu-se de un buletin pe care l-a găsit.

Buletinul aparţine unui bărbat din oraşul Ştefăneşti dar întâmplarea face ca cei doi să semene, aşa că bărbatul s-a gândit că nu se supără nimeni dacă îl îndatorează până în gât pe proprietarul buletinului.

Acesta a reuşit să obţină mai multe îmnprumutuir de la instituţii financiare non-bancare, prejudicul total fiind de 60.000 de lei.

Posesorul buletinului tot primea scrisori că nu şi-a plătit ratele şi va fi executat silit

Panicat şi uluit de faptul că este asaltat de reprezentanţii diferitelor instituţii pentru a plăti ratele, victima a intrat la bănuieli şi a anunţat oamenii legii.

Poliţiştii au efectuat două percheziţii domciiliare în Râmnicu Vâlcea şi Târgovişte, iar ieri a mai fost efecutată o percheziţie în Piteşti.


Continue Reading
You may also like...

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Gabi

    2020-01-28T01:09:35+02:00 at 1:09

    Chiar va bateti joc de orice . Cum sa afirmi ca Cristina avea o fetita . Este strigatoare la cer minciuna asta .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top