Connect with us
TAROM: +25% la cifra de afaceri pe ianuarie 2019, trendul pozitiv continuă

Economic

TAROM: +25% la cifra de afaceri pe ianuarie 2019, trendul pozitiv continuă

Compania TAROM anunță un plus de peste 19.000.000 lei în luna ianuarie 2019, față de acceași perioadă a anului trecut, la capitolul venituri totale.

TAROM continuă, în ianuarie 2019, trendul ascendent pe care s-a plasat pe parcursul anului anterior. Compania raportează o creștere de 25% a cifrei de afaceri pentru luna ianuarie 2019 față de acceași lună a anului 2018. Numărul de pasageri transportați de TAROM a crescut cu 17% în aceeași perioadă analizată.

Cifrele relevă continuarea unui trend ascendent pe care compania noastră s-a plasat pe parcursul anului 2018. În același timp, considerăm că din ce în ce mai mulți pasageri au încredere în serviciile TAROM și aleg compania noastră recurent, pentru călătoriile lor, atât domestice cât și internaționale.

Pentru anul 2019, compania națională TAROM a anunțat deschiderea operării în Cairo, după 10 ani de absență de pe piața egipteană. O altă premieră pentru această primăvară este deschiderea primei operări TAROM în Erevan, capitala Armeniei.
Pentru mai multe detalii nu ezitați să accesați site-ul www.tarom.ro și să vă instalați aplicația mobilă TAROM App, disponibilă atât pe platformele IOS, cât și Android.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top