Connect with us
Veste excelentă de la Guvern. Se dau banii. Anunțul făcut de Eugen Teodorovici

Economic

Veste excelentă de la Guvern. Se dau banii. Anunțul făcut de Eugen Teodorovici

Vești bune pentru șoferii români! Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat că plățile pentru taxa auto vor fi făcute cât mai repede. Conform guvernantului, toate plățile ar urma să fie gata în luna iunie a anului curent, întrucât bugetul de stat a fost aprobat. Șoferii s-ar putea trezi, însă, cu o altă taxă în perioada următoare.

Plățile pentru taxa auto se vor face mai devreme

„A fost bugetul blocat, s-a deblocat, acum or să înceapă plățile pentru taxa auto”, a mai spus Teodorovici. Ministrul a precizat că banii pentru taxa auto sunt prevăzuți în buget, iar prin OUG 114 aceștia sunt instituiți ca obligație de plată până, cel târziu, în iunie. Teodorovici susține că sumele vor fi plătite mai devreme.

Decizia guvernului privind taxa auto vine după ce Comisia Europeană a declarat-o ilegală, indiferent de forma aplicată de autorități. România a fost somată încă din luna ianuarie ca banii să fie achitați în maximum trei luni. Cu toate acestea, șoferii români nu pot răsufla ușurați întrucât guvernanții au în plan să instituie o nouă taxă de mediu.

Detalii aici.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Economic

To Top