Connect with us
Copilasul meu iubit, atunci cand zambesti, alungi orice tristete din sufletul meu

Știri

Copilasul meu iubit, atunci cand zambesti, alungi orice tristete din sufletul meu

Dragul meu copilas, habar n-ai ce minune se intampla atunci cand zambesti! De fiecare data cand razi, intreaga lume se contamineaza cu bucurie si rade impreuna cu tine.

Nici nu iti poti imagina ce sentiment inaltator imi provoaca acest gest de cand te-ai nascut.

copilas

Cand zambesti, totul se lumineaza in jur. In acel moment alungi orice durere si orice tristete imi macina sufletul. Reusesti sa emani o stralucire fascinanta, vindecatoare.

Cand zambesti imi redai speranta. Devii steaua mea calauzitoare, motivatia mea de a trai fiecare clipa. Imi umpli sufletul de fericire si imi mangai inima, ma incarci de bucurie. De cand te-ai nascut, zambetul tau a devenit izbavirea mea.

Cand zambesti, tristetea face loc bucuriei. Nu este nimic mai incantator decat sa vezi acea grimasa fericita, acea fetisoara amuzanta, cu obrajorii bucalati si ochisorii mici. Rasul iti incununeaza chipul intr-un mod minunat!

Cand iti arati atat de usor fericirea, pana si negrul devine culoare, iar noaptea se transforma in zi. Devin mandra de mine prin tine, dragul meu! Ma cuprinde un sentiment de satisfactie nemarginita, o redefinire a fericirii. Abia atunci cand razi inteleg valoarea pacii.

Cand zambesti, ma indragostesc si mai mult de tine, dragul meu copilas. Zambetul tau este unic si este mai pretios decat orice comoara.

Cand zambesti, totul devine un miracol. Expresia ochilor tai este capabila sa ofere caldura intregii umanitati.

Cand zambesti, simt ca esti capabil sa reconstruiesti tot ceea ce am crezut ca e distrus. Acest simplu gest ma face sa inteleg cat de frumoasa este viata aceasta imperfecta.

De fiecare data cand iti aud rasul atat de natural, ma simt vindecata de orice durere. Alungi tristetea si suferinta si indepartezi orice disconfort. Stergi orice suparare si alungi din minte orice indoiala.

Cand zambesti reusesti sa luminezi drumul care ne asteapta. Semeni fericire si aduni si mai multa bucurie. Reusesti sa castigi toata tandretea si afectiunea mea, pentru totdeauna, neconditionat.

Cand zambesti imi hranesti sufletul cu forta si curaj, imi umpli inima de bucurie si imi dai incredere ca alaturi de tine viata mea este un miracol.

Cand zambesti, imi dau seama ca Dumnezeu mi-a trimis un inger care sa-mi vindece toate ranile!

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top