Ești student la jurnalism, comunicare, turism? Te invităm să faci stagiul de practică la noi

24.08.2020
Ești student la jurnalism, comunicare, turism? Te invităm să faci stagiul de practică la noi

HUFF.ro invită studenții de la facultățile de Jurnalism, Marketing, Comunicare, Publicitate sau Turism să își facă stagiile de practică necesare în cadrul companiei noastre.

Compania AIR24 GATE SRL, deținătoarea site-urilor huff.ro, livetext.ro, dainna.ro, air24.ro și a paginilor de Facebook Stiri24, HUFF.ro, AIR24.ro și multe altele, oferă posibilitatea înscrierii la stagii de practică cu posibilitate de angajare în companie dacă coordonatorul recomandă conducerii companiei acest lucru și dacă studentul este, desigur, interesat.

Avantajele efectuării stagiului de practică la noi

Suntem o echipă tânără, bine-dispusă, care până acum a avut peste 280 de studenți care ne-au trecut pragul în anii de activitate și care au făcut practică în redacția noastră.

Indiferent de domeniul ales, coordonatorul îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie și te va învăța practic ceea ce poate la facultate apuci să afli doar în teorie.

Pe lângă cea mai bună echipa de jurnaliști, directori de marketing și pr, publicitate sau specialiști în turism (site-ul air24.ro), îți oferim și contactele care te vor ajuta în viitor să fi un bun jurnalist. În cazul celorlalte domenii echipa noastra te pune în contact și îți oferă workshopuri cu cei mai buni oameni din fiecare industrie.

Convențiile noastre cu alte redacții, companii de publicitate și marketing, companii din domeniul HORECA, companii Aeriene te ajută să faci în timpul stagiului de practică și schimb de experiență cu cei mai buni coordonatori din fiecare domeniu.

Dacă ai întrebări sau vrei să aplici, te rugam să ne scrii pe adresa gate@air24.ro, unde să atașezi un CV și o scrisoare de intenție în corpul emailului.

În funcție de doza de implicare pe care o ai, AIR24 GATE SRL îți poate plăti orele de practică cu echivalentului salariului mediu brut pe economie, direct proporțional cu numărul de ore.

Te așteptăm!