Connect with us
Tragedie uriașă în România, liderul studenților, Vlad Dediu a murit la doar 22 de ani

Educatie

Tragedie uriașă în România, liderul studenților, Vlad Dediu a murit la doar 22 de ani

Vlad Dediu liderul stundeților din România a fost găsit mort în apele Mării Negre, sâmbătă după ce acesta a intrat să facă o baie în mare. Tragedia este uriașă pentru studenții din România, pentru care Dediu s-a luptat în mandatul său de lider, pentru drepturile lor.

Avea doar 22 de ani și de 11 zile era inginer

Acum 11 zile tânărul de 22 de ani a absolvit facultatea și și-a luat licența de inginer, din păcate titlul a fost doar pentru 11 zile după ce Marea Neagră i-a luat viața, conform capital.ro.

Vlad Dediu a fost scos de salvamari din apă și  a răspuns la manevrele de resucitare, însă ceva mai târziu acesta a intrat în stop cardio respirator, iar medicii nu l-au mai putut resuscita.

Vlad Dediu a fost președintele Uniunii Studentilor din Romania. Acesta a murit sambata 11 iulie

Vlad Dediu a fost președintele Uniunii Studentilor din Romania. Acesta a murit sambata 11 iulie

Plin de speranță, luptător și dornic să schimbe ceva, încă de pe vremea când era boboc, Vlad Dediu s-a dedicat activităților extra școlare. A ajuns să fie președintele Uniunii Studenților și să lupte cu autoritățile pentru drepturile lor.

Tragedie mare în România! Vlad Dediu a lăsat o durere cumplită

Pagina sa de socializare s-a umplut rapid cu mesaje de condoneleanțe. La aflarea tragediei cumplite petrecute la malul mării din România, studenții pe care-i reprezenta, foști colegi de facultate au reacționat rapid și lacrimile s-au năpădit peste obrazul fiecarui coleg al său.

Dumnezeu să-l ierte!

Sunt Daniela Stoiu, am 49 de ani si sunt senior editor la HUFF.ro. Experienta mea acumulata ma ajuta sa scriu stiri din domeniile: economie, stiri interne, sociale, locale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Educatie

To Top