Connect with us
EUROVISION 2018 Caetano Veloso va cânta în duet cu Salvador Sobral în gala finală a concursului

Știri

EUROVISION 2018 Caetano Veloso va cânta în duet cu Salvador Sobral în gala finală a concursului

Cântăreţul portughez Salvador Sobral, câştigător al concursului Eurovision 2017, va cânta în gala finală a ediţiei de anul acesta în duet cu artistul brazilian Caetano Veloso, au anunţat marţi organizatorii portughezi ai acestei competiţii muzicale, citaţi de EFE.

Caetano Veloso, una din cele mai cunoscute voci ale scenei muzicale din Brazilia de la debutul său în 1965, a câştigat două premii Grammy şi 11 premii Latin Grammy, fiind recompensat şi cu titlul Persoana Anului de Academia Grammy în anul 2012.

Cântăreţul brazilian şi-a exprimat admiraţia faţă de Salvador Sobral la ediţia Eurovision de anul trecut, când a publicat un mesaj video pe contul său de Facebook în care a cerut celor 2 milioane de admiratori ai lui să voteze cu reprezentantul Portugaliei.

Caetano Veloso se alătură astfel listei de invitaţi care vor susţine recitaluri la gala de Eurovision, pe lângă reprezentanţii celor 26 de ţări finaliste.

Lista invitaţilor este completată de interpretele de fado Ana Moura şi Mariza, care vor cânta pentru prima oară împreună, şi de DJ Branko şi Beatbombers, care vor asigura fundalul sonor în timpul paradei steagurilor ţărilor participante.

Cea de-a 63-a ediţie a concursului Eurovision va avea participanţi din 43 de ţări şi va fi găzduită de prezentatoarele de ştiri portugheze Silvia Alberto, Filomena Cautela şi Catarina Furtado, alături de actriţa lusitano-americană Daniela Ruah.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top