Connect with us
Eurovision 2018 - Câștigătorul de anul acesta. Casele de pariuri

Știri

Casele de pariuri: Câștigătorul Eurovision 2018

Mai sunt doar câteva minute până aflăm cine este marele Câștigător Eurovision 2018. Eurovision 2018 este câștigat,  conform caselor de pariuri, de Cipru. Țara este cotată pe primul loc, imediat dupa ce Israel a scăzut în topuri. Conform Eurovision Odds clasamentul Eurovision este urmatorul:

Câștigător Eurovision 2018 – conform caselor de Pariuri

  • Cipru
  • Israel
  • Irlanda
  • Franța
  • Suedia
  • Lituania
  • Germania
  • Estonia
  • Italia

Finala Eurovision 2018 își așteaptă câștigătorul, acesta va fi ales pe 12 mai în gala ce este tranmisă și în România de TVR 1, TVR HD și TVR plus. Show-ul Eurovision poate fi umărit și online, în format live stream pe Youtube, pe calalul oficial Eurovision.

Revista Teo și Huff.ro sunt singurele publicații care au delegații de presă trimise în Lisabona din România. Mai jos puteți vedea, în exclusivitate, comentarii, fotografii și live video de la Eurovision 2018.

Live text de la Eurovision AICI.

Live blogging – Eurovision 2018 – Live video

Actualizare, ora 22:48 – A evoluat și țara gazdă, Portugalia. Urmează o mică pauză și transmiunea în direct revine imediat.

Actualizare, ora 22:43 – Norvegia are unul din cei mai carismatici reprezentați de anul acesta. Alexander Rybak – „That’s How You Write a Song” a evoluat pe scenă extrem de degajat.

Actualizare, ora 22:39 – Estonia are o piesa mai puțin obișnuită pentru Eurovision 2018. Muzică clasică în marea finală Eurovision. Șansele Estoniei în acest an sunt medii, țara are șanse la marele trofeu, Eurovision Odds clasează țara pe locul 8.

Actualizare, ora 22:36 – Austria a evoluat pe scena Eurovision 2018. Locul 18 conform caselor de pariuri.

Actualizare, ora 22:30 – Lituania, una din marile favorite și cele mai bine clasate de anul acesta, a urcat pe scenă.

Video Lituatia Eurovision 2018 – Finala

Actualizare, ora 22:26 – Slovenia a urcat pe scena Eurovision cu șanse mici de câștig, conform caselor de pariuri Slovenia este departe de a câștiga trofeul Eurovision 2018, fiind cotată pe locul 25.

VIDEO – Slovenia Eurovision 2018

Actualizare, ora 22:21 – Spania a urcat pe scena Eurovision 2018. Țara este cotată la casele de pariuri pe locul 20.

Actualizare, ora 22:17 – Ucraina deschide lista celor 26 de țări care vor urca pe scena Eurovision. La casele de pariuri, Ucraina este cotată cu șanse de câștig mici, piesa se califică pe locul 19.

Actualizare, ora 22:15 – Prezentarea concurenților a luat sfârșit. Iată care este ordinea de intrare în concurs.

VIDEO – Prezentarea concurenților Eurovision 2018 calificați în finală

Actualizare, ora 22:09 – Cele 26 de țări participante au defilat pe scenă.

Actualizare, ora 22:05 – Mariza a urcat pe scena Eurovision și continuă spectacolul de deschidere Eurovision 2018.

Actualizare, ora 22:02- Transmisiunea în direct a început! Eurovision 2018, la ora 01:50 aflăm cine va fi marele câștigător de anul acesta. Ana Maoura cântă piesa Lokura în deschiderea show-ului de anul acesta.

Actualizare, 21:50 – Reporterii Revista TEO, transmit direct din Lisabona. Începând cu ora 22:00 puteți vedea Eurovision transmis la TV de TVR 1, online mai jos.

Mesajul reprezentaților presei de la Eurovision! Iată ce transmite Israel!

Eurovision 2018 – Live stream

Finala Eurovision 2018 este transmisă live stream și online pe Youtube. Puteți urmări finala Eurovision mai jos.


De ce nu s-a calificat România în finala Eurovision 2018 – Ipoteza delegaţiei române

Într-un comunicat de presă remis agenţiei Agerpres, echipa Eurovision România dă vina pe problemele cu sistemele de telefonie din ţările cu mulţi români, pentru necalificarea trupei The Humans în finala Eurovision 2018.

Pe parcursul celor 15 minute alocate sesiunii de vot, numeroşi români din străinătate au reclamat defecţiuni tehnice la sistemul telefonic.

Mesajele, viralizate prin reţelele de socializare, veneau din ţări cu importante comunităţi de români, precum Germania sau Italia, unde problemele operatorilor de telefonie au grevat posibilitatea de a vota reprezentanţii noştri în concurs.

Astfel, în Italia, trei dintre reţelele naţionale nu au funcţionat în acea seară, iar în Germania, abonaţii unuia dintre marii operatori de telefonie nu au putut trimite voturile.

România, unul dintre concurenţii care a avut, de-a lungul timpului, rezultate pozitive la Eurovision, părăseşte concursul prematur, alături de alte ţări cu participări consistente în istoria competiţiei – Rusia, Grecia sau Polonia.

„Am crezut în şansa noastră până la final şi am dat totul pentru România în această seară. Din păcate, rezultatul a fost altul decât cel la care ne aşteptam, dar rămânem cu bucuria că ne-am reprezentat ţara pe scena Eurovision”, au declarat artiştii noştri la aflarea rezultatului.

„Joi seara, nu am fost singuri pe scena concursului. I-am simţit alături de noi pe românii de acasă şi de pretutindeni, cărora le mulţumim pentru că ne-au susţinut şi au votat, oriunde unde a fost posibil, pentru calificarea noastră„, au mai declarat membrii trupei The Humans la finalul spectacolului.

Eurovision 2018, o competiţie cu tradiţie

Eurovision este o competiţie muzicală internaţională, organizată de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa.

Prima ediţie a avut loc în 1956, la Lugano, în Elveţia. Difuzat fără întrerupere, timp de 63 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume.

Printre artiştii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numără: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top