Connect with us
Eurovision 2018: Trupa The Humans - pe scena ESPreParty din Madrid

Știri

Eurovision 2018: Trupa The Humans – pe scena ESPreParty din Madrid

Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision 2018, îşi încheie turneul internaţional de promovare cu participarea sâmbătă la ESPreParty din Madrid, informează un comunicat al televiziunii publice transmis AGERPRES.

Artişti din 21 de ţări participante la ediţia Eurovision de anul acesta se vor întâlni în cadrul unui eveniment de promovare la Madrid. Reprezentanţii României în concurs vor avea, astfel, şansa de a interpreta piesa „Goodbye” şi în faţa publicului spaniol.

Tema evenimentului este centrată pe aniversarea a 50 de ani de la prima victorie a Spaniei la Eurovision – Massiel cu piesa „La La La”, în 1968. Momentul coincide cu organizarea concursului, în premieră, în ţara vecină, Portugalia, motiv pentru care la concert participă invitaţi speciali precum Lucia Perez (concurent la Eurovision 2011), Filipa Sousa (participant în 2012) sau Susanne Georgi (reprezentanta Andorei în 2009).

Turneul de promovare organizat pentru melodia „Goodbye”, cu care The Humans reprezintă România la Eurovision 2018, a mai cuprins evenimente muzicale în Berlin şi Tel Aviv.

Sub sloganul „All aboard”, Eurovision Song Contest 2018 va aduce, pe scena din Lisabona, reprezentanţii celor 43 de ţări înscrise în competiţie: Albania, Armenia, Australia, Austria, Azerbaidjan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Croaţia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franţa, Germania, Georgia, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Israel, Italia, Letonia, Lituania, Malta, Moldova, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, San Marino, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveţia, Ucraina, Marea Britanie.

Concursul va avea loc la Lisabona, cu semifinalele pe 8 şi 10 mai şi finala pe 12 mai şi va fi transmis în direct la TVR 1.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2018-04-27T20:08:07+03:00 at 20:08

    bravo lor ca au reusit cumva sa le castige increderea! dar de calificat ma tem ca va fi greu! nu avem o piesa prea stralucita! dar macar stim ca o sa fim in semifinala! in finala vom mai vedea! daca ne vom califica! nu cred ca nu am avea de ce sa nu ne calificam! dar nu avem o piesa care sa se bata cu altele pentru castigarea concursului! sa fim colo multumiti daca vom fi printre primii! cred ca nici asta nu meritam!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top