Connect with us

Știri

Reprezentantul Eurovision Muntenegru: „Nu îmi place România!”

Vanja Radovanović, reprezentantul Muntenegru la Eurovision 2018 a glumit cu echipa Huff.ro și a declarat pentru reporterii noștri că nu îi place România pentru că avem o limbă urâtă!.

Vanja Radovanovic şi-a cerut scuze apoi pentru gluma făcută şi a transmis salutări şi toate cele bune pentru români.

Iată momentul video mai jos – Interviu video Eurovision 2018 Muntenegru

Eurovision Blue Carpet – 6 mai 2018
Ceremonia Blue Carpet a început la ora 19:00, ora României, și este transmisă în direct sub format live video și live stream pe Youtube. Timp de 3 ore vor defila pe covorul roșu toți concurenții Eurovision 2018! Iată Eurovision Blue Carpet LIVE. Urmărește mai jos și live text-ul nostru, unde afli toate detaliile de la reporterii noștri, dar și momentele surprinse de corespondeții noștri în momentul în care concurenții Eurovision 2018 ajung în zona României.

Huff.ro și Revista TEO sunt singurele publicații private din România care sunt plecate în delegația României la Eurovision, alături de TVR. Ceremonia Blue Carpet a fost transmisă live text pe huff.ro.

Eurovision 2018: The Humans reprezintă România anul aceta la Eurovision

Trupa The Humans reprezintă anul acesta România la Eurovision, în urma selecției naționale. În sondaje țara noastră nu este favorită, însă sperăm să obținem un loc decent dacă ne calificăm în marea finală din 12 mai. Trupa The Humans evoluează pe scena Eurovision, în seminfinala a doua, ce este difuzată pe 10 mai și este transmisă în direct pe Youtube, dar și pe TVR.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top