Connect with us

Externe

Un celebru actor de seriale turcești a murit! Fanii au asaltat spitalul unde a fost dus

Celebrul actor și cântăreț turc bine Ibrahim Erkal a murit marți la vârsta de 50 de ani, la Istanbul, în urma unui accident vascular cerebral.

În data de 11 aprilie a acestui an, el fusese internat la un spital după ce căzuse în parcare în timp ce se pregătea să urce în mașină. De atunci, el a fost în comă și a fost transferat la o altă unitate medicală, pentru a primi îngrijiri speciale.

Cu toate acestea, pe 9 mai, inima sa a cedat, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. La auzul veștilor că a murit, fanii actorului s-au dus la spitalul unde era internat, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Ibrahim Erkal a fost actor, cântăreț și compozitor. Succesul adevărat l-a cunoscut însă începând cu 1994. Astfel, albumul Gönlünüze Talibim, lansat în 1996, a fost vândut în peste 1,4 milioane exemplare, toate piesele de pe album fiind hit-uri. Următorul album, Sırılsıklam, lansat în 1998, a avut şi mai mare succes, fiind vândut în peste 2,2 milioane exemplare.

A jucat și în serialul Canisi, care a înregistrat audiențe record în anii 2000 în Turcia. În 2003, el s-a căsătorit cu Filiz Akgun, cu care avea o fiică, Hatice Dilara.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top