Connect with us
19 morţi şi 50 de răniţi în Manchester. Premierul britanic nu exclude posibilitatea unui atentat

Externe

19 morţi şi 50 de răniţi în Manchester. Premierul britanic nu exclude posibilitatea unui atentat

Orașul Manchester a fost zguduit de o explozie puternică la finalul concertului susținut de Ariana Grande pe Manchester Arena. Presa locală vorbește la ora transmiterii acestei știri despre posibilitatea unui atac terorist.

LIVE TEXT – EXPLOZII PUTERNICE la un concert în Manchester. 19 morți și 50 de răniț

Știri despre explozia din Manchester

UPDATE 2: 19 morţi şi 50 de răniţi în urma unei explozii pe Manchester Arena, după un concert

O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 19 persoane şi rănirea altor 50, anunţă BBC
Cauza exploziei nu este cunoscută, dar incidentul este considerat unul terorist. Conform poliţiei, explozia a avut loc la ora 22:45
„Putem confirma că a avut loc un incident în timp ce oamenij plecau de la concertul Arianei Grande”, anunţă pe Twitter reprezentanţii Manchester Arena.

Informaţii încă neconfirmate sugerează că ar fi vorba despre un atacator sinucigaş.

Voluntarii şi paramedicii care au intervenit la faţa locului spun că rănile victimelor păreau făcute de schije.

A avut loc şi o explozie controlată, în zona Cathedral Garden, în jurul orei locale 1:32, ulterior poliţia anunţând că bagajul detonat nu era periculos.

De asemenea, pe reţelele de socializare sunt numeroase apeluri însoţite de fotografii ale celor care îşi caută rudele sau cunoscuţii.
Un martor a declarat pentru CNN că a auzit o explozie în timpce concertul se încheia. El a povestit că pe culoarul de ieşire era fum.

„A fost o explozie foarte puternică. Toată lumea a început să şipe şi să fugă. Erau oameni pe jos”, a spus el.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top