Connect with us
A murit DJ Morillo, creatorul hitului "I Like to Move It"

Externe

A murit DJ Morillo, creatorul hitului „I Like to Move It”

A murit Erick Morillo, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători muzicali și DJ-ei ai anilor ’90. Acesta a rămas în memoria celor care iubesc acest gen de muzică drept creatorul hitului „I Like to Move It”. Bărbatul avea doar 49 de ani și de curând avusese probleme cu autoritățile.

A murit DJ Morillo, creatorul hitului „I Like to Move It”

Cunoscutul DJ Erick Morillo a murit la vârsta de doar 49 de nai. Acesta a fost găsit fără suflare de polițiști la 1 septembrie, în locuința sa din Miami, Statele Unite ale Americii, în urma unui apel la numărul unic de urgență 911, efectuat la ora locală 10:42. Circumstanțele din jurul morții sale rămân neclare, autoritățile americane anunțând că ancheta este încă în stadiile preliminare.

Anunțul morții lui DJ Morillo vine la câteva săptămâni după ce artistul a fost arestat la Miami pentru acuzații de agresiune sexuală. Acesta ar fi drogat o tânără colegă de breaslă, după care ar fi profitat de ea, având în vedere că era inconștientă, așa cum ea a declarat. Morillor a negat toate acestea, iar vineri urma să se prezinte la tribunal. DJ-ul a fost implicat de mai multe ori în scandaluri, mai ales în ultimii ani din viață.

„M-a drogat și m-a dus în cameră cu scopul de a întreține raporturi sexuală, profitând de faptul că în acele momente eram, practic, inconștientă. M-am trezit a doua zi dezbrăcată, în pat, cu domnul Morillo dormind lângă mine. Abia atunci am realizat ce s-a întâmplat, de fapt.”, le-a povestit femeia anchetatorilor.

Artistul columbian-american și-a obținut celebritatea în anii 1990 cu hitul său electro-dance „I Like To Move It”, care a fost lansat sub numele său de scenă Reel 2 Real. El a câștigat de trei ori titlurile „Best House DJ” și „Best International DJ” din premiile DJ. Piesele sale, în special cea care l-a făcut faimos, răsună și acum în boxe la petreceri, chiar și după mai bine de 20 de ani de la lansare.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top