Connect with us
A refuzat să stea lângă un bebeluș în avion! Ce a pățit femeia în numai câteva minute, totul a fost filmat

Externe

A refuzat să stea lângă un bebeluș în avion! Ce a pățit femeia în numai câteva minute, totul a fost filmat

Călătoriile cu avionul sunt adesea stresante pentru multe persoane. Frica de zbor, precum și turbulențele îi fac pe mulți să se teamă de aceste lucruri când călătoresc. Cu toate acestea, zborul cu avion rămâne cea mai sigură călătorie și foarte rar au loc accidente cu pierderi de vieți omenești.

De asemenea, multe persoane se arată deranjate atunci când călătoresc cu avionul de persoanele care se află în jurul lor. Unele persoane supraponderale le pot crea probleme celorlați, iar alte persoane sunt deranjate de zgomot. Iar cine a călătorit cu un bebeluș știe exact cât de dificil poate fi un zbor un copil mic.

O femeie și un bebeluș au fost protagoniștii unei întâmplări care s-a terminat într-un mod neobișnuit. O tânără în vârstă de 19 ani care călătorea împreună cu fiul său au avut parte de o reacție nepotrivită a unei alte pasagere.

Femeia care lucrează pentru guvernul american a refuzat să stea lângă cei doi în avion și a devenit extrem de recalcitrantă. Susan Peirez este numele femeii care a început să țipe atunci când a văzut că trebuie să stea lângă tânăra mamă și lângă bebelușul său.

Tânăra a rugat-o pe femeie să nu mai înjure în fața copilului său, așa că femeia reclacitrantă a început să țipe și mai tare și să atragă atenția celor din jurul său. Mămica a decis să filmeze întreg momentul în care Susan spune că lucrează pentru guvernul american și că are drepturi.

„S-a dus în spate și și-a trântit bagajele. A inceput să înjure și să spună că e ridicol. A zis că nu îi convine să stea în spatele avionului”, a mărturisit Marissa Rundell, conform Daily Mail.

Una dintre stewardese a încecat să o calmeze pe Susan, însă aceasta a început să o amenințe că va rămâne fără job dacă nu îi va găsi un alt loc. Angajații au escortat-o pe pasagera nervoasă afară din avion, iar imaginile cu ea au devenit virale pe rețelele de socializare și i-a împărțit pe internauți în tabere.

Imaginile au ajuns și la șefii femeii recalcitrante, care au decis să o trimită în concediu fără plată până când vor lua o decizie finală în legătură cu comportmentul considerat incalificabil.

Iată momentul care i-a înfuriat pe internauți:

Continue Reading
You may also like...

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top