Connect with us
15 persoane au fost rănite în cadrul unui accident aviatic petrecut pe aeroportul internațional Goa, din India.

Externe

Accident aviatic în India

15 persoane au fost rănite în cadrul unui accident petrecut pe aeroportul internațional Goa, din India. Aeronava aparținând Jet Airways a depășit nivelul pistei, în timp ce se pregătea de decolare. Destinația avionului era Mumbai.

Accident aviatic în India – 15 răniți

Avionul se pregătea de decolare când piloții au pierdut controlul, ieșind din raza pistei, în câmpul din apropierea aeroportului. În incident au fost acroșate diverse mecanisme de ghidare a aeronavelor, ce se aflau pe pistă.

Din informațiile apărute până acum, nu s-au înregistrat decese. Există 15 persoane care au suferit răni mai mult sau mai puțin grave. „Sunt răni minore, echimoze şi fracturi, în cazul a 15 dintre pasageri. Toţi ceilalţi au fost scoşi în siguranţă. Câţiva clienţi au suferit răni în timpul procesului de evacuare, iar asistenţa medicală este coordonată.”, se arată în comunicatul oficial al companiei.

Citește și: Accident aviatic în Pakistan: Peste 40 de persoane erau la bord

Aeroportul Goa este unul foarte aglomerat în special în această perioadă a anului. Mii de turiști iau cu asalt regiunea pentru a se bucura de kilometri de plajă cu palmieri.

George Vintilă este redactor HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top