Connect with us
Accident de tren în Austria! Sunt zeci de persoane rănite

Externe

Accident de tren în Austria! Sunt zeci de persoane rănite

Un accident de tren s-a petrecut vineri în Austria, relatează mass-media internațiuonală.

Zeci de persoane au fost rănite vineri dimineaţă în urma coliziunii a două trenuri în gara centrală din oraşul Salzburg, situat în vestul Austriei, a relatat presa locală, citată de dpa.

Cele două trenuri s-au lovit cu puţin timp înainte de ora locală 05:00 (03:00 GMT), a anunţat site-ul de ştiri Salzburg24. Aproximativ 50 de persoane au fost rănite în acest incident, însă niciuna dintre ele nu se află în stare gravă.

”Un (tren) Nightjet era oprit la peronul 4 şi în timpul procedurii de cuplare un alt tren a venit din spate”, a explicat reprezentantul poliţiei. Acesta a adăugat că nu este de aşteptat ca numărul răniţilor să crească semnificativ.

Accident teribil de tren în această după-amiază. Cine și-a găsit sfârșitul

Te-ar putea interesa și: Reacția CFR, după ce un pasager a amenințat că aruncă trenul în aer

Ameninţare cu bombă în trenul IR 1746. Ieri, 18.04.2018, în urma unui control desfăşurat de Poliţia TF în scopul depistării călătorilor frauduloşi, în trenul IR 1746 (Baia Mare – Bucureşti Nord) a fost identificat un pasager care nu avea legitimaţie de călătorie.

În timp ce călătorul era legitimat, acesta a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a ameninţat că ‘va arunca în aer trenul şi metroul’. La sosirea trenului în gara Ploieşti Vest, în jurul orei 19:00, pasagerul a fost coborât din tren, preluat de poliţie şi condus la secţie pentru cercetări.

Trenul a ajuns în Gara de Nord fără întârziere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top