Connect with us
ACCIDENT de TREN în SPANIA! Cel puțin 48 de răniți!

Externe

ACCIDENT de TREN în SPANIA! Cel puțin 48 de răniți! O româncă printre ei!

Gara Francia din Barcelona a fost, vineri dimineața, scena unui eveniment de coșmar. Un tren de navetiști a lovit o platformă la intrarea în stație, iar 48 de persoane au fost rănite. Dintre acestea, 20 au răni mai grave și au necesitat spitalizare.

MAE a anunțat că o româncă a fost rănită ușor și internată la un spital.

Garnitura de tren transporta în special navetişti şi venea de lşa Sant Vincenç Calders. Serviciile de urgenţă catalane indică faptul că sunt rănite cel puțin 48 de persoane, inclusiv mecanicul de locomotivă. Deocamdată nu este clar de ce acesta nu a reuşit să frâneze, locomotiva intrând în platforma care separă linia de cale ferată de peron.

Accidentul s-a produs în jurul orei locale 08.00 (09.00, ora României). Postul de radio Cadena Ser transmite că, dintre răniţi, cinci se află în stare gravă.

Vedeți în videoclipul de mai jos imagini de la fața locului!

La locul accidentului s-au deplasat șase unități de urgență din cadrul Sistemului de Urgențe Medicale (SEM). Serviciile de protecție civilă au anunțat că a fost activată alerta Ferrocat, planul de urgență feroviară. Ferrocat le-a recomandat locuitorilor din Barcelona să evite gara Francia.

Citește și: Un șofer a intrat cu mașina în oameni în Spania. Mai multe persoane, rănite VIDEO

Citește și: Accident în Spania. 3 români au murit pe drumul din Madrigal de la Vera

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top