Connect with us

Externe

Accident groaznic! 5 români morți într-un accident în Viena într-un microbuz din Satu Mare – FOTO

Un microbuz care transporta persoane din Austria spre România a s-a lovit de un cap  de pod in Viena, 5 persoane de origine română și-au pierdut viața.

ACTUALIZARE, 3 persoane sunt rănite dintre care două sunt în stare foarte gravă. Toți sunt la spital.

Actualizare, microbuzul se deplasa din Germania spre România.

Accidentul a avut loc în urmă cu câteva ore cel mai probabil cauza oboselii la volan.

In microbuz erau 8 persoane, dintre care 5 și-au pierdut viața.

Un microbuz din Satu Mare a fost implicat într-un accident grav în apropiere de Viena. În microbuzul respectiv se aflau cel puțin 7 persoane și niciuna dintre acestea, nici măcar șoferii, nu mai răspunde la telefon de mai bine de două ore.

S-a observat că microbuzul, monitorizat on-line, a sta mai bine de două ore lângă Viena, adică de dinainte de ora 12 (ora României). De atunci, s-a tot încercat să se ia legătura cu cei din microbuz, dar timp de mai bine de două ore nu a răpsuns nimeni la telefon (nici pasagerii, nici șoferii).

S-a luat legătura cu autoritățile austriece, dar acestea nu au vrut să dea niciun detaliu.

Între timp, s-a confirmat faptul că a avut loc un accident și că sunt victime. Adică se pare că în urma impactului sunt pasageri din Satu Mare morți.

Alte detalii nu se cunosc. Aparținătorii celor din microbuz din Satu Mare cer tuturor celor ce se află în zonă să ofere informații cu privire la acest groaznic accident.

În capturile video oferim locatia exactă în care s-a produs teribilul accident, scrie Gazeta de Nord-Vest.ro

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top