Connect with us
Accident în Siberia. 11 persoane au murit

Externe

Accident în Siberia. 11 persoane au murit, dintre care 9 copii

Un grav accident în Siberia a avut loc astăzi. 11 persoane au murit pe loc în accidentul produs în această regiune din Rusia.

Tragedie pe o șosea din Rusia. 11 persoane, dintre care 9 copii au murit într-o coliziune între mai multe victime. Accidentul în lanț s-a produs în centrul Siberiei, transmite Agenția de Presă Franceză (AFP).

„Astăzi, la orele locale 16:00, la kilometrul 926 al șoselei Hanti-Mansiisk-Tiumen a avut loc un accident în care au fost implicate un camion, două autoturisme și un atocar care transporta 32 de pasageri, dintre care 29 de copii”, se arată în comunicatul Comitetului regional de anchetă.

Rusia, în topul țărilor cu cei mai mulți morți în accidente rutiere

21 de persoane au ajuns de urgență la spital la Hanti-Mansiisk, cel mai apropiat oraș de zona în care a avut loc accidentul. Comitetul de anchetă a deschis investigația în urma evenimentului nefericit produs. Din primele informații, șoferul a pierdut controlul volanului și a provocat coliziunea. De asemenea, se ia în calcul cauza proastei vizibilități și a condițiilor meteorologice dificile.

Rusia este una din țările în care, anual, au loc cele mai multe accidente rutiere. Numai în 2015, 23.000 de persoane au murit pe șosele, conform datelor oficiale furnizate de autorități, arată Russia Today.

CITEȘTE ȘI: Incendiu în Oakland, California. 9 morți într-un depozit făcut discotecă. 25 de dispăruți – UPDATE

Cele mai multe accidente din Rusia sunt provocate de condusul în stare de ebrietate. Printre alte cauze se numără proasta infrastructură și încălcarea regulilor de circulație.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top