Connect with us
Alerta de aer toxic este valabilă pentru următoarele trei zile. Primarul îi sfătuiește pe cei cu probleme de sănătate să nu iasă din locuințe

Externe

Alertă de aer toxic la Londra – Stare de urgență în sănătatea publică

O alertă de aer toxic a fost emisă la Londra pentru următoarele trei zile. Primarul Sadiq Khan a anunțat că este vorba despre un caz de urgență în sănătatea publică.

În următoarele zile, nivelul de poluare a aerului va atinge cote maxime în mai multe zone ale capitalei britanice, după ce în timpul zilei de miercuri s-a ridicat la nivele moderate în 17 cartiere mărginașe.

Alerta de aer toxic este valabilă pentru următoarele trei zile

Deși nivelul de toxicitate ar trebui să revină la parametrii normali în cursul zilei de vineri, primarul londonez avertizează că acesta se va menține la cote ridicate, pe cele mai circulate artere, în toate cele trei zile.

„Aerul poluat din Londra reprezintă o urgență de sănătate publică. Vom folosi toate resursele tehnologice pentru a îi informa pe locuitori cu privire la nivelul toxicității din cartierele lor”, a declarat Sadiq Khan.

Citește și: Saxo Bank – „Previziuni Controversate” pentru 2017: Brexit devine Bremain

Adulții și copiii cu probleme respiratorii sau cardiace sunt sfătuiți să nu petreacă mult timp în aer liber și să nu facă efort fizic prelungit. Avertismentul se adresează cu precădere celor care vor resimți dureri oculare, dureri în gât sau vor avea accese de tuse.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top