AMERICA: Un atacator a intrat într-o scoală din California și a început să tragă în copii și personalul insitutiei. Mulți morți și victime

14.11.2017
AMERICA: Un atacator a intrat într-o scoală din California și a început să tragă în copii și personalul insitutiei. Mulți morți și victime

Cel puţin cinci persoane au fost ucise în urma unui incident armat produs marţi într-o şcoală primară situată în nordul statului american California, anunţă autorităţile, precizând că autorul atacului este şi el mort.

Bilanţul actual este de cinci morţi. Doi elevi au fost răniţi în atacul armat, a comunicat Poliţia.

La locul atacului, într-o şcoală primară situată în localitatea Rancho Tehama, au fost găsite două pistoale şi o armă semiautomată.

Știre în curs de actualizare!

Subiect similar: ATAC armat în timpul unui concert! Sunt mai mulți morți și răniți

Teroare în timpul unui concert după ce doi bărbați au urcat pe scenă și au început să tragă. La fața locului au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție.

Două persoane au fost ucise şi alte două rănite, duminică noapte, în timpul unui incident armat care a avut loc la un concert rap care se desfăşura la The Masquerade din Atlanta.

Focul a fost deschis la concertul rap din centrul Atlantei după ce doi oameni au urcat pe scenă în pauza dintre reprezentaţiile artiştilor, potrivit Billboard.

Poliţia a anunţat că cele două persoane care au urcat pe scenă au fost ucise de cineva din public, care s-a enervat. Alte două au fost rănite, a mai spus purtătoare de cuvânt a poliţiei, scrie news.ro.

Agresorul, care a reuşit să scape, în timp ce lumea ieşea din club, a tras mai multe focuri de armă spre sol.

„Atacatorul, încă armat, a fost remarcat de paza neînarmată, dar nu a putut fi reţinut”, a mai spus ea.

Poliţia îl caută încă pe suspect.

Citește și: Banca i-a luat aproape tot! Cum a ajuns un celebru prezentator TV

Una dintre victime a fost împuşcată în piept, o alta a fost dusă la spital, unde a murit. Viaţa celorlalţi doi răniţi nu este în pericol. Ei au fost împuşcaţi în picioare.

Pe scena clubului, în seara respectivă concertau Cousin Stizz, Levi Carter, Big Leano şi Givon.

Citește și Accident feroviar GRAV! Un tren a deraiat, 33 de persoane au murit

Tragedie fără margini pe calea ferată. 33 de persoane au murit pe loc într-un tren care a deraiat și a luat foc. Un tren de marfă a deraiat duminică seara. Potrivit unui bilanț provizoriu, 33 de persoane au fost ucise, relatează presa locală. Potrivit unor surse din ancheta, după ce a deraiat, trenul a luat foc.

Accidentul s-a produs la Buyofwe, în provincia Lualaba, în sudul țării, la 2.000 de kilometri de capitala Kinshasa.

În acest caz a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauza accidentului
Încărcat cu substanțe inflamabile, trenul a luat foc după ce a căzut într-o râpă. Potrivit rapoartelor, el purta material inflamabil.

Incidentul s-a petrecut in zona Buyofwe, in provincia Lualaba, undeva in sudul tarii, la peste 2.000 de kolometri de Capitala Kinshasa.

Marfarul era incarcat cu substante inflamabile si asta a dus la proportiile uriase ale tragediei. Trenul a deraiat, a luat foc, apoi a cazut intr-o rapa.

O ancheta este in curs si se cerceteaza cauzele exacte ale producerii acestei tragedii uriase, noteaza jurnalistii de la BBC.

Citește și Un cutremur de 7,2 grade pe scara Richter a zguduit trei țări! Sunt cel puțin 213 de morți și 1.700 de răniți

ACTUALIZARE 09:35 Televiziunea de stat din Iran anunță cel puțin 207 morți în țară. Oficialii din Irak au anunțat că pe teritoriul lor au murit 6 persoane și 50 au fost rănite, informează The Guardian. În total sunt peste 1.700 de răniți.

Cutremurul a produs panică pe străzile capitalei irakiene Bagdad, oamenii ieşind pe străzi. La moscheile din Bagdad şi din alte localităţi irakiene s-au spus rugăciuni la difuzoare.

Un cutremur de 7,6 grade pe scara Richter s-a produs la ora 20:19 minute în Iraq, la 210 km de Bagdad, capitala țării, conform aplicatiei ECMS. Este posibil ca seismul care a avut o magnitudine record pentru această țară să fi produs zeci de victime și pagube materiale.

Actualizare, 01:50 Cutremur de magnitudine 7,2 la graniţa dintre Iran şi Irak: Cel puţin 61 de morţi şi 300 de răniţi în Iran

Conform şefului serviciilor de urgenţă iraniene, cel puţin 300 de persoane au fost rănite.

Cutremurul a avut epicentrul la 32 de kilometri de oraşul irakian Halabja, la o adâncime de 33.9 kilometri.

Cutremurul a afectat atât Iranul cât și Irakul.

Presa iraniană a anunţat iniţial că au murit cel puţin şapte persoane în vestul Iranului, alte şase fiind decedate în Irak.

Cutremurul a produs panică pe străzile capitalei irakiene Bagdad, oamenii ieşind pe străzi.

La moscheile din Bagdad şi din alte localităţi irakiene s-au spus rugăciuni la difuzoare.

Postul iranian IRINN a anunţat că echipe de salvare au fost trimise în vestul ţării.

“În cel puţin opt localităţi s-au produs daune, iar în altele s-au întrerupt comunicaţiile”, a declarat un oficial.

Cutremurul a fost resimţit şi în Turcia.

ACTUALIZARE, 22:17 – Cutremurul s-a resimțit până în Turcia. În total au murit 6 persoane, conform unui bilanț provizoriu, conform Reuters.

Articolul continua dupa publicitate

Actualizare, deocamdata nu exista informatii clare cu privire la posibilele victime sau pagube materiale. Un cititor a comentat pe Facebook si conform acestuia seismul s-a resimtit puternic.