Connect with us
Anonymous îl acuză pe Trump de legături cu mafia rusească, cu traficanți de copii și operațiuni de spălare de bani.

Externe

Anonymous îl amenință pe Trump: „Vei regreta următorii patru ani”

Hackerii de la Anonymous i-au transmis un mesaj dur viitorului președinte al SUA, Donald Trump, pe care îl acuză de legături cu organizații de crimă organizată. Aceștia i-au transmis că „va regreta următorii patru ani”.

Într-o serie de mesaje postate pe contul de Twitter @YourAnonCentral, cunoscut pentru asocierea cu grupul de hackeri, aceștia i-au transmis lui Trump că: „Nu mai suntem în anii 80. Informațiile nu dispar, sunt acolo. O să regreți următorii ani”.

Organizația l-a acuzat pe președintele-ales de legături financiare și personale cu mafia rusească, cu traficanți de copii și operațiuni de spălare de bani.

Anonymous: „Trump, ești implicat în niște lucruri foarte grave”

„Nu ne pase de democrații care te atacă, Donald Trump, ceea ce contează este că ești implicat în niște lucrui foarte grave”, au mai spus cei de la Anonymous.

„Roy Cohn și tăticul tău nu mai sunt aici să te protejeze”, au mai spus hakerii, făcând referire la amiciția dintre viitorul președinte și avocatul Roy Cohn, care l-a apărat în anii 70 într-un proces.

Citește și: Donald Trump: „Voi fi cel mai mare creator de locuri de muncă pe care Dumnezeu l-a creat vreodată”

Mesajele transimise de Anonymous sunt un răspuns la câteva tweet-uri ale lui Trump. Acesta l-a atacat pe directorul CIA John Brennan, pe care l-a acuzat că ar fi sursa unor informații flase despre el, referitor mai ales la implicarea Rusiei în campania prezidențială.

Anonymous susține că nu îl va ataca pe Trump în mod direct, ci le cere susținătorilor ei să ia singuri măsurile necesare: „”Prindeți-l Anonymous!” „Salvați-ne!” Nu, voi trebuie să îl prindeți. Este datoria voastră ca adulți. Noi vă dăm resursele, voi folosiți-le”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top