Armata din Siria a doborat un avion militar israelian. Tel-Aviv-ul neaga

Ultimul update: marți 13 septembrie 2016 11:19 Data publicării: marți 13 septembrie 2016 10:56
Autor , în Externe

Armata siriana a anuntat marti dimineata ca a doborat un avion militar israelian şi o drona care au intrat in spatiul sau aerian, relateaza Russia Today. Aparatele de zbor ar fi fost doborate in zona Quneitra, din zona de sud din Siria, in regiunea Platoului Golan. Tel-Avivul a negat aceasta informatie.

Anuntul vine dupa ce armata israeliana a afirmat ca a vizat pozitii siriene din regiune, pentru a patra oara in ultimele doua saptamani.

Armata israeliana a dezmintit marti dimineata ca unul dintre avioanele sale militare a fost doborat de catre fortele guvernamentale siriene in regiunea Inaltimilor Golan. Dezmintirea vine dupa ce armata siriana a anuntat doborarea unui avion militar israelian şi a unei drone, relateaza RT.

De asemenea, armata israeliana a condamnat faptul ca doua rachete sol-aer au fost lansate de fortele guvernamentale siriene, dupa ce au fost vizate pozitii siriene din regiunea frontierei pentru a patra oara in ultimele doua saptamani.

”Peste noapte, doua rachete sol-aer au fost lansate din Siria, dupa o misiune care a vizat pozitiile artileriei siriene. In niciun moment nu a fost compromisa siguranta aeronavelor israeliene”, se arata intr-un comunicat al Tel Aviv-ului.

Partea israeliana a precizat ca cel mai probabil lansarea celor doua rachete de catre regimul sirian nu a reprezentat un act intentionat, fiind vorba despre rachete ratacite.

 

 

Loading...
Sursa: Huff.ro
Știri despre:    
Comentarii