Connect with us
Artist celebru, mort în condiții suspecte

Externe

Artist celebru, mort în condiții suspecte

Asia a mai înregistrat încă un deces în rândul artiștilor săi. Alien Huang, un cântăreț și actor foarte cunoscut din Taiwan, de doar 36 de ani, a fost găsit mort miercuri, 16 septembrie, în condiții suspecte în locuința sa, după ce se întorsese acasă seara trecută, în timpul dimineții, în jurul orei 11:00. Celebrul artist a fost găsit de tatăl său, cu care ar fi trebuit să se întâlnească în ziua respectivă. Tânărul nu a mai răspuns la telefon.

Cum a fost găsit celebrul artist

În ziua de 16 septembrie, Alien Huang ar fi trebuit să ia masa cu tatăl său. După ce a încercat să dea de el și a constatat că nu răspunde la telefon, tatăl artistului a mers la locuința lui pentru a vedea ce se întâmplă. Acolo, acesta l-a găsit pe Alien pe podea, chiar lângă baie, fără suflare și pe jumătate dezbrăcat, în timp ce apa curgea în cadă. Medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul artist și au declarat decesul.

Primele ipoteze ale anchetatorilor susțin că a alunecat și s-a lovit în zona capului, lovitura fiindu-i fatală. În plus, au fost găsite și pete de sânge. Inițial, criminaliștii au căutat sticle de alcool, urme de substanțe interzise, însă nu au găsit nicio dovadă de acest fel, ceea ce face cauza morții acestuia și mai greu de depistat.  Autopsia, care va identifica exact ce a dus la deces, este programată vineri.

Alien Huang a devenit cunoscut după ce s-a lansat în industria muzicală alături de formația HC3, în anul 2002. Mai apoi, acesta a făcut parte din trupa Cosmo (2003). Ambele trupe s-au desființat și artistul s-a orientat către divertisment și către o carieră solo în muzică, unde a primit mai multe premii. În ceea ce privește cariera sa de actor, acesta a jucat în producții precum:  ”Wild and Holiday Dreaming”, ”Freedom of Half Grown Ups” şi ”Mysterious Incredible Terminator”.

Continue Reading
You may also like...

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top