Connect with us
Atac Aramat la Sediul Google (Youtube) - Cel puțin 5 răniți. Atacatorul ar fi murit

Externe

Atac Armat la Sediul Google (Youtube) – Cel puțin 5 răniți. Atacatorul ar fi murit

Atac armat la sediul Google – Youtube! Cel puțin 5 persoane ar fi fost rănite, atacatorul ar fi fost împușcat. Unele surse susțin că în clădire s-ar afla încă o persoană armată.

UPDATE 12.00: Principala suspectă în cazul atacului din fața sediului YouTube din California era furioasă că platforma îi filtra clipurile pe care aceasta le încărca și că, din acest motiv, ea încasa mai puțini bani. Nasim Aghdam, în vârstă de 39 de ani, a împușcat un bărbat și două femei, apoi s-a sinucis. Bărbatul se află în stare critică la spital.

Cu numai două zile înainte de atac, tatăl ei a dat-o dispărută și le-a spus polițiștilor că e „posibil să se fi dus la Youtube, deoarece urăște compania”.

UPDATE 8.40. O femeie care a făcut mai mulţi răniţi după ce a deschis focul marţi la sediul YouTube, în apropiere de San Francisco (California), s-a sinucis, a informat şeful poliţiei din San Bruno.

„Avem patru victime. Toate au fost transportate la spital cu răni provocate de o armă de foc. Avem o persoană care a decedat din cauza rănilor pe care şi le-a făcut. În momentul de faţă, considerăm că ea este atacatorul”, a subliniat şeful poliţiei, Ed Barberini, într-o scurtă conferinţă de presă.

Deocamdată nu este clar dacă autoarea împuşcăturilor face parte dintre victimele numărate de şeful poliţiei, potrivit Agerpres.

Știrea inițială – Atacul armat din sediul Youtube – 5 victime

Autoritățile americane au avertizat cetățenii să evite zona din apropierea sediului companiei Youtube din nordul Californiei, marți, după ce au fost auzite mai multe focuri de armă, relatează site-ul postului BBC.

Ambulanțele au ajuns deja la fața locului. Compania Google, care deține platforma YouTube, a informat că a pornit o investigație privind „incidentul armat”.

Mai mulți angajați au anunțat că o persoană înarmată încă se aflî în zonă, însă acest lucru nu a fost confirmat încă.

Un angajat al platformei YouTube, Todd Sherman, a informat pe contul său de Twitter că oamenii au încercat să fugă din clădire.

Presa locală a relatat că persoana înarmată ar fi o femeie.

Spitalul General din San Francisco a informat că oferă ajutor medical mai multor persoane implicate în incident. Nu există încă mai multe detalii privind starea lor.

Aproximativ 1.700 de oameni lucrează în sediul YouTube. Compania Google a anunțat că „lucrează cu autoritățile” și că vor oferi mai multe informații pe parcurs.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top